На 26 юли Валентина в Рудраакша с метода „Рефлексотерапия на стъпала, методики на въздействие“

и Няма коментари

Валентина Герджикова е терапевт, сертифициран и практикуващ рефлексотерапия (профилактика и лечебни терапии при ставни и мускулни заболявания на опорно-двигателения апарат), Тай масаж, Чи Ней Цанг (детокс на вътрешните органи), Ток Сен (вибрационно въздействие върху фасции и сухожилия) и др.
По време на групови практики, като йога и Чи гун  Валентина забелязва, че може да открива и облекчава болезнени състояния. Това я насочва към изучаване и прилагане на източни методики за диагностика и стимулиране на различни нива на възстановителните сили на организма, за да се справи със здравословни и емоционални проблеми.
С годините на практика Валентина усъвършенства уменията си за установяване на връзка с пациентите, откриване на техните проблеми и подсъзнателен избор на най-подходящата терапия за тях.

Постепенно систематизира опита си в методика на работа, която прилага успешно в собствената си практика.

На 26 юли
Валентина ще Ви очаква
в Holistic Gallery Rudraaksha 
с метода „Рефлексотерапия на стъпала, методики на въздействие“

Рефлексотерапията е древно холистично изкуство дошло от Изток и преоткрито преди 100-на години. То ни показва, че всичко в тялото е свързано и стимулите в една част влияят на дейността на друга.

Всяка процедура започва със сваляне информация за състоянието на организма, чрез рефлексни зони на стъпалата. Методът е диагностика и знание за Валентина, да почувства и долови какво е моментното състояние на тялото ни.  Използва се за профилактика и лечение, като целта е да се стимулира организма на различни нива, за да се вдигне имунитетът му, така че той да успее да се възстанови от само себе си. Намесата на терапевта е само дотолкова, че той прилага различни похвати и натиск върху определени точки и зони по тялото, които имат задача да събудят  организма.  От прцедурата Рефлексотерапия на стъпала, терапевтът получава информация за проблемните зони в тялото и открива болезнени състояния в организма към момента, които обработва след това.  Избира се подходяща методика за въздействие, целяща активиране собствените възстановителни сили и имунитет. Целта е да се подпомогне самовъзстановяването и да се облекчат симптомите на дискомфорт. Това може да включва работа върху корема, раздвижване на  крайници. Основен полигон за работа е гръбначният стълб от където се въздейства върху всички органи и системи на човешкото тяло.

Организмът с по-силен имунитет, реагира по-бързо и интензивно. Вялият и/или слаб организъм, реагира по-бавно и резултатите от процедурата идват по-късно. В зависимост от телесната конституция и наличния проблем, при необходимост се включва и методът Ток-сен, за да се постигне по-лесно енергизиране на органите, за преодоляване на усещанията за преумора и липса на жизненост; възстановяване от стрес; тежки физически натоварвания и намален мускулен тонус.

Тази естествена терапия оказва положително въздействие на физическо, емоционално и умствено ниво и повишава усещането ни за Здраве!

Продължителност: 50 мин.

Цена: 68 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.