00118„Рей“ означава свободен път, космос, а „Ки“ – енергия, жизнената сила на Вселената. Рейки е система за въздействие чрез полагане на ръцете върху т.нар. чакри (енергийните центрове на човека). При този контакт за няколко минути се създава възможност за навлизане на по–голям поток от жизнена енергия. Тя въздейства едновременно на всички нива: физическо, етерно, астрално и ментално, и възстановява връзката с Висшия разум.

Рейки е енергията,  без която човешкото създание не може да съществува на Земно ниво. Това е космическа фина енергия, която зарежда тялото през енергийните центрове, наречени чакри. Чакрите я трансформират, за да се ползва от физическото тяло. Ако се доверите и нямате предрасъдъци, когато я получавате, ще я  усетите като фина лека вълна, като топлина. Някои клиенти, отворени повече към духовното, имат и вътрешно виждане. Всичко се определя от степента на индивидуалното духовно развитие. Понякога се изчистват стари емоционални  травми и човек изпитва много силни емоции по време на сеанса  – потичат сълзи, тялото потрепва, често се случва и да заспи. След определен брой терапии, ще се почувствате като прероден, успокоен. Във Вас заработва една невидима машина, която започва да подрежда живота Ви на всички нива. Това се случва, защото тялото е вече балансирано, всички чакри са пречистени и заредени с повече енергия. Засилва се позитивизмът, човек се успокоява, подобрява се сънят, засилва се съзиданието и творчеството. Когато се „изчистите” на енергийно ниво, ще  се отвари  път за преодоляване и на физическата симптоматика.

Препоръчваме 4 пълни сеанса на цяло тяло, след което се работи допълнително за по-кратко време, ако има нужда.

За да се поддържа добър баланс, предлагаме да се провеждат от 2 до 4 сеанса месечно.

 • продължителност:                40 мин            50 мин                   60 мин
 • цена:                                          55 лв.             64 лв.                   77 лв.

Методиката на индийския енергиен масаж е разработена и изследвана от д-р Самир Кале. На базата на личната си практика той достига до извода, че с този тип въздействие върху цялото тяло се повлияват множество болести, включително заболявания с неясен характер и произход.

 • продължителност: 20 мин
 • цена:                           34 лв.

Енергийната медицина е едновременно изкуство и наука. Подхранва физическото, психичното и духовното здраве. Съчетава рационалното познание с интуитивното разбиране за енергиите в тялото и околната среда. ТЕС е прекрасен метод, чрез който можете да постигнете добро физическо състояние и да преодолявате болестите. Благодарение на него ще изградите способност да вплитате енергиите в единна тъкан. Фокусирайки се върху тялото като жива енергийна система, ще се уверите, че мощните енергийни техники вече са в ръцете ви и са част от ежедневието ви.

 • Продължителност: 50 – 60 мин
 • цена:                           79 лв.

 Пътят по който човек е създаден, пътят по който идват болестите, пътят по който човек оздравява, пътят по който болестите се развиват, теоритичната и лечебната основа на всичко е Дванадесетте меридиана. От меридианите зависят животът и смъртта. Чрез меридианите, може да се лекува болестта.”

Ней-Дзин

Рудраакша енергиен масаж е новият реализиран проект в колекцията ни от авторски масажи в Holistic Gallery Rudraaksha. Авторът Димитър Попов е вложил познанията и опита си по китайска медицина, акупунктура и акупресура и биологично активните точки.

Защо Рудраакша енергиен масаж?

Случвало ли ви се е да усещате болка или смущения в определени моменти, но да Ви е трудно да установите откъде идва проблемът?

С работата по хода на меридианите и активизирането на биоактивните точки, целим да се хомогенизира и хармонизира енергията им. Чрез масажа се провокира балансирането на енергията Чи, под чието въздействие се извършва цялата жизнена дейност на човека. За да е налице живот, трябва да има органи и енергия. Без енергия органите са мъртви. А за да има смисъл животът, органите и енергията трябва да са в единство.

Какво представляват 12 -те меридиана?

Меридианите са енергийните канали на тялото и са разположени по двойки симетрично под кожата или дълбоко в тялото. Всеки от 12-те меридиана има сложна мрежа от разклонения, чрез които захранва с енергия прилежащата му област. Местата, където меридианите стигат повърхността на кожата са т.н. биологично активни точки /биоактивни точки/.

Биоактивните точки се разполагат по меридианите на тялото и  се усещат като участъци с по-висока плътност при масажиране в определената област, в която се предполага, че са разположени точките. Стимулирането им води до подобряване на функционалното състояние на имунната система и е от полза при борбата с някои простудни заболявания и грип. Въздействайки върху тези точки се постига общо укрепване на организма, а също и върху органи като черен дроб, бял дроб, тимус, бъбреци и надбъбречни жлези.

 

На какво влияе Рудраакша енергиен масаж?

Рудраакша енергиен масаж е един от най-ефективните методи за подобряване на здравето, защото:

 • Стимулира кръвообращението и метаболизма;
 • Премахва спазми;
 • Коригира високо кръвно налягане, задържането на течности в организма и затлъстяване;
 • Регулира енергийния дисбаланс;
 • Намалява стреса;
 • Балансира се телесните течости и нервната система.

 

Помага и при:

 • Главоболие, мигрена, менструални болки;
 • Болки във врата, гърба кръста, ставите;
 • Заболявания на периферната нервна система (радикулит, плексит, неврит, дископатия);
 • Функционални разстройства на нервната система – стерс, депресия, отпадналост, световъртеж, тревожност, безсъние, сърцебиене;
 • Заболявания на вътрешните органи;
 • Стерилитет и др.

 

 • продължителност: 50 мин.   80 мин.
 • цена:                      68 лв.      108 лв.

В средата на миналия век, Натали Дроен – французойка от руски произход, бивша балерина и уникална жена, родила и отгледала 7 деца, баба на 17 внуци, съпруга с близо 70–годишен пълноценен и щастлив брачен живот, създава системата Сакрална архитектура на тялото (САТ), която представлява уникална практика за оздравяване на женското тяло и дух.

До идеята за системата Натали стига вследствие на задълбочени търсения за същността на движението и неговата връзка със сътворението, като много й помага срещата й с френския философ и богослов Аник де Сюзенел. Натали се запознава с нейни трудове и слуша нейни лекции посветени на „Символиката на човешкото тяло“ и именно те й помагат да направи крачка от символиката към реалността на сътворяването на вътрешния храм на Божия образ според християнската традиция. Така, практиката САТ, в духа на Православната традиция, разглежда тялото като Храм на Душата.

Според системата, завладяла умовете и сърцата на множество европейски дами, Жената е олицетворение на красотата, въплътена в триединството: хармоничното тяло е обител на красивата душа, а двете са балансирани с чист ум. Целта на упражненията по САТ е да се възроди природната гъвкавост на ставите и чувствителността на цялото тяло, то да се осъзнае и възприеме като храм на живеещия в него Дух, да се открие заложения във всеки един от нас Божий образ и с Него да пораснем, да се извисим – видимо и невидимо, абсолютно реално. Тази концепция за женската божественост ни учи да уважаваме себе си и да ценим тялото си като дом на най-ценното – духа.

Натали Дроен умира през 2013 г. на 89-годишна възраст. Отива си здрава, в съвършена форма и с тяло, на което мнозина могат да завидят. Елегантната й нежност и интелект и днес продължават да завладяват умовете на търсещите самоусъвършенстване личности.  Уникалната практика, която Дроен ни завещава, ни учи как правилно да построим своето тяло – храмът на нашата душа. Как да израснем чрез потока на осъзнатото вдишване и издишване, да опознаем и наместим и най-малката си кост или става и как да открием нова грамотност в отношението към себе си.

Ако и Вие желаете да разкриете житейската философия за реализирана женственост, можете да го направите в Холистичен център Рудраакша.

С какво ще Ви помогне Сакралната архитектура и на какво ще Ви научи?

 • Да съедините своето дихание с движението в сакралните оси на тялото и така да съхраните женската си енергия и сила
 • Да съедините своето дихание с движението в сакралните оси на тялото и така да съхраните женската си енергия и сила
 • Да подобрите работата на вътрешните си органи и системи чрез комплекс от упражнения и обяснения към тях
 • Да намалите теглото си и да нормализирате кръвното си налягане.
 • Да възвърнете еластичността на ставите и да коригирате проблемите в скелета и мускулите
 • Да се научите да се самонаблюдавате и концентрирате върху тялото си
 • Да се научите да стоите правилно върху стъпалата си и по този начин да построите правилната си осанка.

Защото… да се построим по вертикалните и хоризонталните си оси е като да построим нашият нов дом! Правилно построеното тяло чертае и правилния път в живота!

Цени:

 • продължителност: 60 мин
 • цена:                       48 лв.

Кристалотерапия – лечение чрез целителни камъни и минерали – хармонично съчетава в себе си познанията на Древния Изток, събирани от мъдрите с хилядолетия, както и съвременните научни представи за електромагнитните излъчвания и вълни. Ключовата идея на КРИСТАЛОТЕРАПИЯТА е да стимулира собствените жизнени сили на човешкия организъм и неговите способности към самоизлекуване.

ПОЛЗИ:

 • стимулира собствените жизнени сили на организма
 • нормализира обменните процеси на организма
 • хармонизира работата на имунната система
 • балансира психологическото състояние
 • активизира кръвообращението и лимфопотока
 • има слабителен ефект
 • действа противовъзпалително
 • самолекува  болен орган чрез изтегляне на токсини и  уеднаквяване на вибрациите със здравите органи
 • възстановява енергията в даден орган чрез допълнителен приток на енергия от определен кристал и подобрява качеството му на функциониране
 • балансира съотношението човек-природа
 • работи съвместно със Закона за привличане на Вселената, квантовата физика и положителната енергия, като дава интелигентна и принципно нова информация за финоенергетическата анатомия на тялото.
 • работи съвместно и с добри резултати с Рейки терапиите.

Препоръчително е да се направят между 6 и 12 процедури.

 • продължителност: 80 мин
 • цена:                          108 лв.

Leave a Reply