Подаръчни пакети в Holistic Gallery Rudraaksha

и Няма коментари
Нашите предложения са подходящи за подарък – включените процедури, терапии и масажи сме комбинирали така, че ще Ви заредят с хармония, вътрешен мир и светли енергийни вибрации, ще изпълнят душите Ви с благодарност за всички прекрасни неща, които притежавате и които предстоят.

 

Терапиите, които Ви предлагаме са като санскритска мантра за вътрешен и външен мир и ще ги възприемате сетивно и обработите интуитивно.

Не вярвате? Вижте тогава дали ще успеете да надскочите капацитета си за релакс с процедурите и терапиите за лице и тяло, които сме комбинирали в следните пакети:

 

Пакет 1 включва:

 1. Детоксикация и Витаминизация „BABOR”  – терапия за лице 60 мин.
 • За стресирана кожа, която се нуждае от защита; коригира изразените симптоми на стрес, раздразнение, възпалителни процеси.
 1. Радиочестотен лифтинг 20 мин. – околоочен контур
 • Безоперативна алтернатива за намаляване на тъмните кръгове и „торбичките“ под очите. Радиочестотните вълни подмладяват кожата и възвръщат тонуса й.
 1. Масаж /лимфен дренаж/ на лице ароматно олио 30 мин.

Подарък: Процедура за лице с Радиочестотен лифтинг 15 мин. 

Продължителност: 100 мин.

Цена: 217 лв.

Цена с отстъпка: 174 лв.

Пакет 2 включва:

 1. Авторски „Рудраакша релаксиращ масаж“ 50 мин.
 • Напрежението в тъканите се освобождава в дълбочина, за постигане на по-дълготраен и релаксиращ ефект. Едновременно с това тялото се тонизира и презарежда.
 1. Абянга 50 мин.
 • Маслен масаж на цялото тяло с топло сусамово олио, чрез който се извеждат токсините и отпадъчните продукти от тъканите.
 1. Фитобъчва/ Парна баня –
 • Потапяш се в лечебната пара, и сякаш се новораждаш – капилярите се разширяват, кръвта активно започва да оросява мускулите, ставите, вътрешните органи, като им носи здраве.

Подарък: Процедура за лице с Радиочестотен лифтинг 15 мин. 

Продължителност: 120 мин.

Цена: 194 лв.

Цена с отстъпка: 156 лв.

Пакет 3 включва:

 1. Мъжка терапия за лице „Sothys“ 60 мин.
 • Мигове за отпускане и релакс с теапията за мъже на “Sothys”, а кожата след това е мека, подхранвана и деликатно ароматизирана.
 1. Терапия за околоочен контур Fusion mesotherapy” 40 мин.
 • Терапия, която е изключителна при борбата с фините бръчки, особено около очите и над горната устна.
 1. Масаж /лимфен дренаж/ на лице с ароматно олио 30 мин.

Подарък: Процедура за лице с Радиочестотен лифтинг 15 мин. 

Продължителност: 120 мин.

Цена: 283 лв.

Цена с отстъпка: 228 лв.

 

Пакет 4 включва:

 1. Авторски „Рудраакша релаксиращ масаж“ 50 мин.
 • Освобождавайки в дълбочина напрежението в тъканите, се постига по-дълготраен и релаксиращ ефект. Едновременно с това тялото се тонизира и презарежда.
 1. Марма – индийски точков масаж 50 мин.
 • Освобождават се енергийните блокажи, процесът е изключително приятен, сравним с дълбока и блажена медитация.
 1. Парна баня / Фитобъчва

Подарък: Процедура за лице с Радиочестотен лифтинг 15 мин. 

Продължителност: 120 мин.

Цена: 194 лв.

Цена с отстъпка: 156 лв.

Съвършеният баланс на колекция от източни техники, лечебни практики и дълбоковъздействащи на ума и тялото похвати. Нашите тела и умове са свързани – работейки върху тялото, работите и върху ума.

Пакетът включва:

Тайландски масаж
 1. Авторски „Рудраакша дълбокотъканен масаж“ 50 мин
 • Забавя процеса на стареене, контролира теглото подпомага дълбокия сън, насърчава общото благополучие и здраве! Специално аюрведическо сусамено масло стимулира кръвообращението и подпомага освобождаването от токсините.
 1. ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ 80 мин. 
 • Стимулира потока на енергията и балансира четирите елемента в тялото според тай-медицината – земя, вода, вятър и огън.

Подарък: Процедура за лице с Радиочестотен лифтинг 15 мин. 

Продължителност: 130 мин.

Цена: 201 лв.

Цена с отстъпка: 168 лв.

„Ние не използваме енергията, а я прилагаме“

Ефектът от енергийните терапии ще Ви донесе изживяване на физическо, емоционално и ментално ниво. Техниките, които се прилагат, са източници на емоционално ментални модели, техники за баланс на енергиите и за освобождаване на енергийните блокажи. Последващото чувство на пълноценност и доволство редуцира стреса.

Пакетът включва:

 1. “Flow oil massage”- Авторски енергиен масаж 50 мин.
 • Фина, но с дълбоко въздействие терапия, целяща отпускане и релаксиране на цялото тяло, като същевременно повишава жизнения тонус и фините вибрации на енергийното ниво.
 1. Авторски „Рудраакша енергиен масаж“ 50 мин.
 • Чрез масажа се провокира балансирането на енергията Чи, под чието въздействие се извършва цялата жизнена дейност на човека.
 1. Техника „Емметт“ 30 мин
 • Енергизираща, изключително фина и елегантна техника за мускулна релаксация, но с дълбоко въздействие.

Подарък: Процедура за лице с Радиочестотен лифтинг 15 мин. 

Продължителност: 130 мин.

Цена: 219 лв.

Цена с отстъпка: 178 лв.

Отпуснете се блажено в ръцете на умелите ни терапевти и ще заредите тялото и ума си с усещания за пречистване и наслада.

Докато вие релаксирате, чрез специални масажи и терапии се стимулира функционирането на тъканите, подпомага се изхвърлянето на токсините, отстраняват се излишните течности и се намалява «портокаловият» вид на епидермиса. Силно се въздейства върху лимфата и се регулира правилният лимфопоток. Кожата се стяга, изравнява и подмладява.

Пакетът включва:

 1. „Осмотермия“ 80 мин. – интензивно-дренираща и очистваща програма, която моделира тялото.
 • Терапията Осмотермия дълбоко ще пречисти кожата и организма от натрупаните токсини на принципа на осмозата – ще подобри състоянието на кожата, ще спомогне за намаляване на целулита, ще стимулира извеждането на излишните течности.
 • Осмотермия включва специално подбрана ексфолираща селекция от обогатени гераниеви соли и ароматен комплекс от есенциални масала, които излъчват охлаждащ и дрениращ ефект и имат терапевтично и релаксиращо въздействие върху всеки аспект на организма.
 • Специфичният Лимфен дренаж е съпътстваща част от терапията Осмотермия. Благодарение на отличителните му техники и похвати, ще почувствате тялото си леко и гъвкаво.

2. Аюрведична процедура „Удвартана“ 50 мин. + Фиотобъчва

 • Масаж със специфична паста, приготвена от аюрведични билкови пудри и масла, които почистват кожата, засилват кръвообращението, насърчават загубата на тегло и предотвратяват появата на стрии. Изчистват шлаката, която може да предизвиква или е предизвикала целулит и задържане на течности.
 1. Тангентор – терапевтичен подводно-струеви масаж – 45 мин.
 • Подводно-струевият масаж стимулира кръвообращението и лимфната циркулация, като по този начин стимулира обмяната на веществата и допринася за детоксикацията на организма и има пряко въздействие върху лимфната система.

Подарък: Процедура за лице с Радиочестотен лифтинг 15 мин. 

Цена: 305 лв.

Цена с отстъпка: 248 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.