САКРАЛНА АРХИТЕКТУРА НА ТЯЛОТО и Перцептивна остеопатия: семинар-практика 24 и 25 февруари

и Няма коментари

Недоволни ли сте от съдбата си? Унили? И обидени? Съжалявате ли за миналото и страхувате ли се от предстоящето? „Сакралната Архитектура на Тялото” и „Перцептивната остеопатия” са методи, които човек сам може да приложи върху себе си. Когато опитате двете практики с Валентина Влади и Димитър, започва Чудото на изцеление.

Скъпи приятели,

На 24 и 25 февруари от 11:00 до 15:00 ч. в Зала „Сердика“ на ул. Сердика 25, гр. София ще се проведе семинар-практика на тема „Сакрална Архитектура на тялото”. Събитието е организирано със съдействието на Holistic Gallery Rudraaksha, а негова водеща ще е инструкторът Валентина Влади.

Валентина Влади е водеща по Сакрална Архитектура на тялото, йога, медитация и Духовни практики.

Каква е нейната същност?

„Ако мога да се определя по ум и диплом – Машинен инженер – добре боравя с числата, математиката и механиката. Дълго време бях търговец, за да се науча да приемам всеки клиент, като „Господ“. И дойде естественият процес, да свържа всичките си знания и умения чрез Сакралната Архитектура на Тялото. Чрез диханието да построя собственото си тяло и да се опитам да открия Храма на своята Душа!“

Димитър Попов е управител и съосновател на Holistic Gallery Rudraaksha. Инструктор и терапевт, практикуващ широк спектър холистични методи за оздравяване и лечение на тялото и психиката, като например: Перцептивна остеопатия, Аюрведичен йога масаж,  Чи Ней Цанг масаж, Китайски лечебен масаж, Тай масаж 4-то ниво и други техники и практики за лечение и самоусъвършенстване. Създател е и на редица Авторски масажи и оздравяващи програми, базирани на многогодишния му алопатичен опит, както и на специализациите му в Азия, Европа и България.

Семинарът включва:
I част: Базово ниво по Сакрална Архитектура на Тялото
II част: Практически занимания по Сакрална Архитектура на Тялото

Цена за 2 дни : 100 лв.

* По време на семинара, ще имате възможност да се запознаете с предимствата, ползите и качествата на Перцептивната Остеопатия в лекция по темата, с водещ инструктoрът и терапевт Димитър Попов.

* С възможност за записване на индивидуални часове по практиката Сакрална Архитектура на Тялото
Цена за 60 минути индивидуални занимания по Сакрална Архитектура на Тялото: 68,00 лв.
 
* При ранни записвания до 11 февруари, ще получите бонус – 20 минутен сеанс с Димитър Попов и лечебната процедура Прецептивна остеопатия – корекция на психоемоционални състояния. Невероятните ползи и ефектът от метода се проявяват веднага и са видими дори след една процедура.

 

За контакти/ записване и повече информация:

+359 89 995 3065
Мариана Николова 

Програмата на семинара  в детайли:

Първи ден (I част) – Базово ниво по Сакрална Архитектура на Тялото :
От 11:00 до 15:00 ч – теоретическа част и практически упражнения:

1. Основи на Сакралната архитектура на тялото. Сакрален строеж на тялото. Оси на тялото, правилна постановка.

2. Стъпало. Как правилна да стоим. Упражнения за премахване на плоскостъпието и кокълчетата на стъпалата.

3. Разположение на тялото в пространството – как да седим, как да лежим.

4. Пояс и корем. Упражнения за укрепване на мускулите.

5. Дихание. Тайни на диханието в Сакралната Архитектура на Тялото.

6. Съединяване на диханието и движението в сакралните оси на тялото

Втори ден (II част) – Практически занимания по Сакрална Архитектура на Тялото:
От 11:00 до 15:00 ч. – практическо занятие:

1. Надграждане върху теоретичната част и свързването Единство.

2. Да осъзнаем своя богат вътрешен потенциал, да открием в себе си възможности, но не само физическите.

3. Да пресъздадем своя нов образ – както вътрешен, така и външен. Да усетим до голяма степен радост от живота си и да се научим как да усещаме себе си като творец в голямо и малко.

4. Внимателно да издърпваме с дихание гръбначния стълб, коригирайки деформация в прешлените. Как да се избавим от прегърбване.

5. Да укрепим костната си система и чрез дишането да нормализираме метаболизма в костите.

6. Да допринесем за нормализиране на стомашно-чревния тракт и другите вътрешни органи, поради оптималната позиция на корема.

7. Да дадем нов тон на всички мускули на тялото, за да ги заредите с енергия, като по този начин предотвратите преждевременното стареене и разпуснатост.

 

                     

 

Какво представлява Сакрална Архитектура на Тялото?

 

„Сакралната Архитектура на Тялото” се опитва да разбере какво и как може да се сътвори с тялото, какъв храм да съхрани, защото само чрез дишане е възможен живият живот.

Как можем да преобразим себе си и пространството около нас?

Как можем да се доближим до себе си?

Най-напред е нужно да се потопим в молитвена тишина, да преодолеем мързела, да не изоставаме с възрастта си, а да трупаме нов опит с годините, да привличаме енергия за леко здраве.

Правилността на тялото по неговата собствена архитектура, е устрем към лекота. Издигане и съдействие на израстването ни по вертикала на гръбнака ни, защото невидимата реалност управлява органите ни. Тогава и думи не са нужни – по време на практиките се вижда какво става във вътрешното пространство и каква лекота дава на усета, окото, слуха и послушанието. Тогава обръщението „Доближи се към себе си” означава ”НЕ ГУБИ МОЕТО МЯСТО В СЕБЕ СИ, УЧИ СЕ ДА ЛЕТИШ КЪМ МЕН! АЗ ТЕ ДОБЛИЖАВАМ С ВДИШВАНЕТО – ТИ МЕНЕ – С ИЗДИШВАНЕТО!”

Така разбираме, че Реалността – видима и невидима е една, те са слети. Аналогията с тялото е също, всичко е едно, ляво и дясно, горе и долу. Това търсим, намираме, свързваме и Живеем Единни със себе си, с другите, с природата, с Твореца!

Сакралната Архитектура на Тялото отделя особено внимание на стъпалата – основата на всеки човешки организъм. Плоските стъпала причиняват изкривяване на краката, изкривяване на таза, променят стойката и гръбначния стълб.

По време на самите практики и упражнения по Сакралната Архитектура на Тялото стъпалата са поставени едно до друго и се търси центърът на тежестта, равномерно разположена върху двете стъпала. Когато човек се концентрира, той открива, че не стъпва правилно върху цялото стъпало, а стои наклонен в една или друга посока, което води до изкривяване на краката.

Гръбначният стълб е нашата физическа и духовна опора. Изкривеният гръбнак показва „изкривени емоции”. С подбрани движения, насочено дихание е напълно възможно да се подобри и изправят всички нарушени зони по него.

В процеса на практикуване на Сакрална Архитектура на Тялото човек започва да усеща не само как правилно се наместват неговите кости и стави, но и как започват да се решават неговите проблеми.

Това става възможно, защото човек се отърсва от негативни емоции като гняв, злоба, завист, тъга, ниска самооценка, нехаресване, вина, депресия и други.

 

Сакралната Архитектура на Тялото е оздравителна практика, която ще Ви помогне не само да коригирате на теглото, но и за:

 • нормализиране на кръвното налягане
 • коригиране на изкривяванията на гръбначния стълб
 • подобрява подвижността на ставите и мекотата на връзките
 • правилното наместване на ставите
 • хармонизиране и композиране на целия организъм
 • да възстановите своето душевно равновесие

 

От лекцията по Перцептивна остеопатия ще научите:

✔️ Какво е Перцептивна остеопатия

✔️ При какви състояния е ефективна

✔️ Как Сакрална Архитектура на Тялото и Перцептивна остеопатия работят в единство

✔️ Защо композицията между Сакрална Архитектура на Тялото и Перцептивна остеопатия е толкова полезна, съвършена, резултатна

✔️ Как да промените живота си, да бъдете витални и в хармония със себe си и околните

 

Какво представлява Перцептивна остеопатия

 

Предимството на „Перцептивната остеопатия” е в нейната пълна яснота и простота при конструирането на лечебната процедура. Методът работи върху дълбоките причини за здравословното разстройство и е изключително ефективен и безопасен с мощен, с нищо несравним лечебен ефект. Лекото докосване от ръцете на квалифицирания терапевт ще пробуди тялото Ви по нов начин. Повечето клиенти по време на терапията се „изключват”, изпадат в състояния подобни на медитация или дълбока релаксация, а след процедурата се „събуждат” свежи и енергични. Болките в различните части на тялото изчезват, а тялото е напълно презаредено.

Перцептивната остеопатия е средство не само за лечение, но и за закаляване и повишаване жизнените сили на организма. Енергийното въздействие на метода балансира биопотоците в тялото. Жизнената енергия се стимулира, а така се помага на тялото да приема и отдава енергия, което мобилизира лечебния процес.

Мануалният терапевт, прилагащ перцепция в практиката си достига до съвършено различно, много по-високо ниво на ефективност. Това не е просто усъвършенстването му като професионалист, а придобиване на немислими до този момент възможности за преодоляване на дисбаланса и дискомфортните неразположения в организма.

Методът повлиява и помага при:

 • Освобождаване на емоционални проблеми „тук и „сега”/страхове, тревожност и др./;
 • Възстановяване след травми счупвания, натъртвания;
 • Остри и хронични болки /мигрена, главоболие, болки в ставите и др./;
 • Естетически корекции на тялото.

Препоръчва се при:

 • Остри и хронични болки;
 • Болки в гърба, мускулите;
 • Главоболие, мигрена, безсъние;
 • Счупвания, натъртвания;
 • Естетически корекции на тялото;
 • Освобождаване на емоционални проблеми;
 • Корекция на психоемоционални състояния.

 

Сакрална Архитектура на Тялото и Перцептивна остеопатия в единство

 

 • Съвършената композиция:

Сакрална архитектура на тялото и Перцептивната остеопатия са сила и комбинация, която създадохме с увереността, че няма невъзможни неща, водейки се от мъдростта на Конфуций: „И най-дългото пътуване започва с една малка стъпка”.  Започнете с малка стъпка, обърнете се към себе си, погрижете се за тялото си, подарете му здраве и постепенно превърнете това в навик. Повтаряйки малките стъпки, неусетно ще напреднете.

Подходът, който използват Сакрална архитектура на тялото и Перцептивната остеопатия е холистичен, защото призовава нарушенията в организма да се разглеждат не само на местно ниво (в даден орган или система), а в сътрудничество с всички структури на тялото – физически, психически, емоционални, енергийни и духовни.

 • Защото:

Прилагайки тези две сакрални практики Вие ще усетите как тялото се научава да Ви „слуша”, как правилно и методично се наместват неговите кости и стави, а проблемите придобиват едно ново измерение – саморазрешават се.

Валентина Влади и Димитър Попов са вложили целия си личен потенциал и богат професионален опит в сътворяване на това холистично единство от емоции, здраве и профилактика. Когато тялото боледува, нямаме много варианти за избор, освен най-важния – да се лекуваме. Огромната сила на тези холистични методи е тази: всеки човек сам да осъзнае как да постига здравето, баланса и изобилието, което желае в живота си, тай като тялото ни е мъдър приятел, което прави всичко възможно да ни предпази дори от самите нас.

 

За контакти/ записване и повече информация:

+359 89 995 3065
Мариана Николова

Регистрирай се

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.