Да се отпуснем, отпочинем и истински да се насладим на място с прекрасната природа и вкусна българска храна.

Техника за релаксиране и детоксикация на вътрешните ни органи, които се намират в гръдния кош и коремната област, като изчиства токсините, които пречат за правилното им функциониране. Премахва блокажите в пет конкретни основни системи в тялото: лимфна, нервна, съдова, сухожилия, мускулна система и акупунктурно-меридианна система. Когато блокажите биват освободени на всички тези нива, позволяваме на нашите енергия и жизнена сила да функционират по-добре, а работата на жлезите с вътрешна секреция да бъде контролирана и улеснена. Това е и метод за рециклиране и трансформиране на негативните емоции, като въздейства както на енергийния и физически център, така и на емоционалните свързаности на вътрешните ни органи.

Процедура, която успокоява, балансира и зарежда и подпомага на по-лекото движение на телесните течности в тялото. Дава повече тонус и енергия.

Защо ни трябват тонус и енергия? Защото когато тялото е свободно, то получава повече жизненост, а когато има блокажи тялото се чувства стегнато и напрегнато и използва повече енергия.

FLOW OIL MASSAGE е фина, но с дълбоко ниво на въздействие терапия, която цели да отпусне и релаксира цялото тяло, като същевременно повишава жизнения тонус и фините вибрации на енергийното ниво. Подобрява се цялостното енергийно състояние на физическото, емоционално-психическо, ефирно и етерно тяло. Излишните течности и токсините се освобождават, а блокажите и болките постепенно намаляват.

 

Когато работим върху тялото си само „отвън“, ние му помагаме да постигне по-високи нива, да се чувства по-комфортно, жизнено, енергично и в хармония със себе си. Но за постигане на идеалния баланс, е добре да работим и „отвътре“, което означава, ние самите да си помагаме, защото когато имаме помощ само отвън, ние продължаваме с „уж още малко енергия“, за „уж още малко време“.

ТАЙ ЧИ е в подкрепа на това: да се научим да работим и вътрешно върху себе си, за да сме концентрирани, балансирани и да освободим мислите и емоциите си. Да се научим да направляваме ума във вярната посока и да освобождаваме определени задръжки, блокажи, включително емоционални и психологически. Когато ние сами работим върху себе си, увеличаваме и мултиплицираме ефектите, които сме получили от тази работа – а именно: освободили сме емоционалните и физически блокажи от вътрешните органи, освободили сме тялото и то се чувства по-комфортно в себе си.

В рамките на пет дни ще се научим как да правим формата „Тай Чи на Осемте посоки“, като наученото можем да практикуваме всеки ден вкъщи индивидуално, и да увеличаваме ефекта, който сме получили, за да неутрализираме външните влияния върху нас.

„ТАЙ ЧИ и осемте посоки“: Тази форма се усвоява лесно и много скоро се усещат многобройни и здравословни ефекти за укрепване на костите, ставите и сухожилията, както и за превенция на различни неврологични проблеми, което я прави безценна практика и за възрастни хора.

„Шестте лечебни звука“ са лесен, но извънредно мощен метод за трансформиране негативната енергия в положителна. Те променят вътрешната енергия в тялото, балансирайки енергията на органите и успокоявайки и лекувайки цялото тяло. Всеки орган отговаря за определени функции в тялото и ако той не работи добре е възможно е да заболее. С практикуването на звуците, всички органи се поддържат в баланс, за да са здрави.

„Вътрешната усмивка“ е истинската усмивка за всички части на тялото, включително за всички органи, жлези и мускули, както и нервната система. Това ще предизвика произвеждането на голямо количество енергия, която може да лекува и евентуално да се преобразува в енергия от още по-висока степен.

Практиката ни дава лекота, повече лекота и стабилност.

В програмата са предвидени 2 пъти дневно (сутрин и вечер) практики по Тай Чи; Шестте лечебни звука и Вътрешна усмивка.

За да сме центрирани, балансирани и в хармония. За да се зареждаме.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.