THE CONCEPT

и Няма коментари

 „Да не харесваш тялото си, е, като да не обичаш себе си.“

Това е една концепция, в която ще разкажем за масажите, техниките и знанията, „затворени“ в емоционално-вибрираща, динамична рамка на умения, опит и качества, които са овладели и притежават нашите терапевти, а чрез ръцете и тялото си, провеждат несловесните  послания и към клиента.

За ползите, за ценностите, за дълбочината на въздействие и лечебните ефекти, които разнообразните масажи и техниките носят в заряда си:

 • За детоксикация на органите;
 • За трансформиране на емоциите;
 • За преодоляване на дисфункцията на органите;
 • За моментите, когато не сме в кондиция и в хармония със себе си.

По правило, между два полюса има екватор. Обикновено е неутрална линия, равноотдалечена от преките противоположности. В „географията на емоциите от масажите“ тази линия е на нулевия градус и далече от апатичния паралел. Емоцията и предчувствието за ефекта от даден масаж на определена ширина и дължина върху „телесния ни глобус“, обикновено става с инстинктивната бързина още с първото докосване от ръцете на терапевта до тялото.

На нулевия градус стоят цялата гама от масажи, процедури и терапии, които предлагаме в Holistic Gallery Rudraaksha. А те са 100 вида. Или по-скоро, над 100. Всички процедури са равноотдалечени от екватора, но не в диаметрално различни посоки, а напротив. Всяка процедура, която опитвате, е във връзка и в продължение на друга такава. Ето защо, дори масажите да са на двата полюса по интензитет, характер, степен на въздействие и ефекти, те са неразривно свързани. Ако единият Ви дава облекчение при болки в тялото, другият ще освободи съзнанието Ви, но би могъл да покаже, че именно болките в тялото са породени от емоционален или психически дисбаланс. Единият е продължение на друг. Единият подсилва ефектите на друг. И само с един не можете. И трябва да опитате няколко, за да усетите и „вкусите“ истинския баланс за тялото и ума Ви.

Фактът, че масажът  катализира емоционална реакция между клиент и терапевт, между очаквания, желания и ползи от дадена процедура, ни помогна да ги групираме по съображения, които са в пряко взаимодействие с нуждите Ви:

 • Масажи за релакс,
 • Масажи за травми, дискомфорт и болки,
 • Масажи за емоционална трансформация,
 • Масажи за отслабване и детокс,
 • Масажи за екстремно отслабване,

И сме отделили едно специалното кътче (нашата гордост) на:

 • Авторските и Специални масажи.

И защото поддържаме максимата, че: „трябва да отпуснем ума, за да лекуваме тялото, а за да лекуваме ума, първо трябва да отпуснем тялото“, създадохме пакети, в които включихме компилация от процедури и техники, съобразени с Вашите потребностите и изисквания. И използваме онзи масаж или програма по дължината и ширината на „телесния Ви глобус“ от когото сме сигурни, че се нуждаете в момента:

 

 

Пакет I: Релакс

 

 

„Отпусни съзнанието и се влей в поток от енергия. Релаксирай!“

Пренатоварени ли сте? Стресирани? Без кондиция, вяли и неконцентрирани? Всички тези негативи могат да се превентират или отстранят с подходящи методи за релаксация.

Крайната цел: балансиране и поддържане на добро общо състояние, подобряване на концентрацията и възстановяване на тонуса.

Пакетът включва:

 1. Осмотермия 80 мин.
 2. Флоу ойл масаж 50 мин. + Фитобъчва – 70 мин.
 3. Авторски Рудраакша релаксиращ масаж – 50 мин.

Цена на пакета: 260 лв.

*релаксиращи процедури:

Flow oil massage – авторски енергиен масаж; Абянга; Авторски Рудраакша релаксиращ масаж; Ароматерапия; Рейки; Масаж с горещи вулканични камъни; ERICSON “Осмотермия” – терапия за тяло.

 

Пакет II: Победи болките и дискомфорта!

 

„Изживей холистичнта комбинация от процедури и упражнения за успокояване на ума и овладяване на често срещаните проблеми днес, свързани с болки и дискомфорт в тялото!“

Крайна цел: Постигане на добро общо здраве, възстановяване на естествения баланс в организма, облекчаване на напрежението и дискомфорта в мускулите и ставите, подобряване възстановителния процес при травми и болки, чрез подходяща програма включващи масажи, терапии и упражнения съобразени и съответстващи на Вашия уникален тип ум-тяло.

Пакетът включва:

 1. Авторски Рудраакша енергиен масаж – 50 мин.
 2. Емметт техника
 3. Юмейхо източен масаж – 50 мин.
 4. Процедура за тяло с лечебна кал и водорасли – 60 мин.

Цена на пакета: 264 лв.

*процедури при травми и болки

Емметт; Класически масаж; Дълбокотъканен масаж; Тангентор; Юмейхо; Дълбока детоксикация; Вишеш; Марма; Пинда сведа; Шиацу; Тайландски масаж;

 

Пакет III. Емоционална трансформация

„Пренастрой емоционалното си тяло – покажи му по-добрата му същност!“

Крайна цел: трансформиране на отрицателната енергия и емоции в добродетели. Стимулиране и енергизиране на нашето здраве и духовно развитие, както и повишаване качеството и количеството на вътрешната ни енергия. Да се почувстваме в хармония със себе си и да се научим как да градим емоционалното си здраве.

Пакетът включва:

 1. Перцептивна остеопатия – 50 мин.
 2. Авторски Рудраакша енергиен масаж – 50 мин.
 3. Чи ней цанг – масаж за детоксикация на вътрешните органи – 50 мин.
 4. Рейки – енергийна терапия – 60 мин.

Цена на пакета: 267 лв.

*процедури за трансформиране на отрицателните емоции:

Техниката Емметт; Перцептивна остеопатия; Рейки; Чи ней цанг; Флоу ойл масаж; Авторски Рудраакша енергиен масаж.

 

Пакет IV. Отслабване и Детокс

 

„Масажите и процедурите за отслабване и детокс, предлагат  отлична възможност за това, мечтата Ви за хубаво и хармонично тяло, да стане реалност. И при това без сезон и повод, защото сме сигурни, че е в рамките на постижимото – желан силует, стройна и гъвкава фигура.“

Крайна цел: да се освободите от излишните телесни течности, подобрите и регулирате храносмилането и метаболизма.

Пакетът включва:

Тангентор – терапевтичен подводно-струеви масаж 45 мин.

ERICSON “SLIM & LIFT”- терапия за тяло 80 мин.

Терапия за тяло с лечебна кал и водорасли 60 мин

Удвартана / Фитобъчва – 70 мин.

Цена на пакета: 378 лв.

*процедури за отслабване:

Aнтицелулитен масаж; Лимфодренажен оточен масаж; ERICSON “Осмотермия”; “ERICSON Slim&Lift”; Тангентор; Удвартана; Кавитация.

Пакет V. Екстремно отслабване

„Излишни килограми, лимфен застой, целулит – това са резултатите от съвременния, заседнал начин на живот и неправилно хранене. Сега,  тези неблагоприятни състояния могат да бъдат повлияни и отстранени, при това ефективно и в кратък срок.“

Крайна цел: постигане на желаните резултати за максимално кратък срок, чрез стимулиране на правилното функциониране на тъканите. Да се подпомогне изхвърлянето на токсините и отстраняването на излишните течности, като се намали «портокаловият» вид на епидермиса. Благодарение на програмата, интензивно се въздейства върху лимфата и се регулира правилния лимфопоток. Кожата се стяга, изравнява и подмладява.

 1. Тангентор – подводно-струеви масаж 45 мин.
 2. Антицелулитен масаж със загряващ ефект 60 мин.
 3. Парна баня 30 мин.
 4. ERICSON “Осмотермия – терапия за тяло“ 80 мин.
 5. Кавитация 30 мин.

Цена на пакета: 332 лв.

Пакет VI. Специални и Авторски масажи

Измежду многото добри масажи, Авторските масажи са от онази категория, която си заслужава да бъде сложена в „капсула на времето“, за да ги отпечата някой през 3000 година и да експлоатира изводи за масажите от предното хилядолетие. Защото са с отличителни качества, емоционално заредени и с характерни похвати, затова. И носят присъщата за  себе си мултифункционалност на комбинация от древни китайски техники и интересен оттенък от новото време в лицето на някои съвременни методи, появили се след 2000 година.

При хората не сме сигурни, но при масажите незаменими няма. Но има такива, които запомняш, и други, които само отбелязваш. Авторските масажи в Рудраакша са от първите.

ПАКЕТ „Авторски масажи“

„Всичките Авторски компилации са създадени с общата идещ за баланс. Изживейте едно ментално и физическо пътешествие из света на Специалните и Авторски масажи в Holistic Gallery Rudraaksha”:

Пакетът включва:

 1. Авторски Рудраакша дълбокотъканен масаж 50 мин.
 2. Flow oil massage – авторски енергиен масаж + Фитобъчва 70 мин.
 3. Техниката Емметт – 30 мин.

Цена на пакета: 197 лв.

*Авторски и специални масажи:

Авторски масаж Димитър Попов; Авторски Рудраакша дълбокотъканен масаж; Авторски Рудраакша релаксиращ  масаж; Авторски Рудраакша енергиен масаж; Flow oil massage – енергиен масаж; Техниката Емметт; Перцептивна остеопатия; Чи ней цанг – масаж на вътрешните органи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.