СПЕЦИАЛНИ и АВТОРСКИ МАСАЖИ в Holistic Gallery Rudraaksha

и 1 коментар

…Чрез тялото се докосваме до божественото. Когато позволим на енергията в тялото да тече, ставаме пера от блаженство.

 • Акупунктурата подобрява функциите на тялото и насърчава естествения оздравителен процес чрез стимулиране на специфични анатомични места акупунктурни /тригерни/ точки. Стерилните игли се поставят на различна дълбочина по определените от терапевта места по тялото и престояват около 20 мин. Може да се включат и допълнителни техники за стимулиране на иглите: инфрачервена лампа за локално нагряване, мокси, гуаша, масаж. Акупунктурата може да се използва както като самостоятелна терапия, така и като допълнение други процедури.

 

Ползи от Акупунктура:

 • Хронични болки
 • Главоболия от тензионен тип и мигрена
 • Болка в мускулите и ставите
 • Следоперативни болки
 • Облекчава напрежението в мускулите, насърчава изчезването на отока
 • Болка в коляното
 • Спортни травми
 • Миофасциални болки
 • Вегетативна дистония
 • Дисфункции на нервната система/ тревожност, депресия
 • Проблеми с имунната система
 • Повтарящи се разстройства на напрежението и синдром на прекомерна умора
 • Различни зависимости /алкохол, тютюнопушене/
 • Безплодие

Процедурата има успокояващ, релаксиращ, дори сънотворен ефект, което може да причини понижаване на кръвното налягане, в следствие на което непосредствено след Акупунктурата, клиентът да се чувства отпаднал.

Продължителност:70 мин.
Цена:120 лв.

Селектирани масажни техники и похвати за моментно възстановяване и функционално подобряване. Подходът към клиента е индивидуално ангажиран, изцяло съобразен с моментното състояние на всеки. Комбинацията от специални движения, осигурява максимална циркулация, релаксация и възстановяване на мускулатурата.

Ефекти:
• Подходящ при хронични мускулно-скелетни травми и ставни болки;
• Облекчава болките и възстановява обхвата на движение на ставите; дава усещане за лекота и свобода на движенията.
• Намалява мускулните спазми и сковаността на мускулите;
• Повишава циркулацията и притока на кръв към тъканите, което води до намаляване на възпалението и по-бързо възстановяване на тъканите;
• Насърчава общо здравето, премахва напрежението;
• Намалява общия стрес в организма, насърчава тонуса.

Продължителност:50 мин.80 мин.
Цена:90 лв.144 лв.

Имаме удоволствието да ви представим дългоочаквания проект на Holistic Gallery Rudraaksha – Автентичен авторски Рудраакша релаксиращ масаж“ е по-мек варианат на „Рудраакша дълбокотъканен масаж“ и освобождавайки в дълбочина напрежението в тъканите, се постига по-дълготраен и релаксиращ ефект. Едновременно с това тялото се тонизира и презарежда.

Сила, координация, гъвкавост и повишено чувство за благополучие са някои от ползите от този вид масаж. Той е ефективно средство за справяне с болките в гърба и някои различни други блокажи в тялото.

Продължителност:50 мин.80 мин.
Цена:90 лв.144 лв.

„Пътят по който човек е създаден, пътят по който идват болестите, пътят по който човек оздравява, пътят по който болестите се развиват, теоритичната и лечебната основа на всичко е Дванадесетте меридиана. От меридианите зависят животът и смъртта. Чрез меридианите, може да се лекува болестта.”

Ней-Дзин

Рудраакша енергиен масаж е новият реализиран проект в колекцията ни от авторски масажи в Holistic Gallery Rudraaksha. Авторът Димитър Попов е вложил познанията и опита си по китайска медицина, акупунктура и акупресура и биологично активните точки.

Защо Рудраакша енергиен масаж?

Случвало ли ви се е да усещате болка или смущения в определени моменти, но да Ви е трудно да установите откъде идва проблемът?

С работата по хода на меридианите и активизирането на биоактивните точки, целим да се хомогенизира и хармонизира енергията им. Чрез масажа се провокира балансирането на енергията Чи, под чието въздействие се извършва цялата жизнена дейност на човека. За да е налице живот, трябва да има органи и енергия. Без енергия органите са мъртви. А за да има смисъл животът, органите и енергията трябва да са в единство.

Какво представляват 12 -те меридиана?

Меридианите са енергийните канали на тялото и са разположени по двойки симетрично под кожата или дълбоко в тялото. Всеки от 12-те меридиана има сложна мрежа от разклонения, чрез които захранва с енергия прилежащата му област. Местата, където меридианите стигат повърхността на кожата са т.н. биологично активни точки /биоактивни точки/.

Биоактивните точки се разполагат по меридианите на тялото и  се усещат като участъци с по-висока плътност при масажиране в определената област, в която се предполага, че са разположени точките. Стимулирането им води до подобряване на функционалното състояние на имунната система и е от полза при борбата с някои простудни заболявания и грип. Въздействайки върху тези точки се постига общо укрепване на организма, а също и върху органи като черен дроб, бял дроб, тимус, бъбреци и надбъбречни жлези.

На какво влияе Рудраакша енергиен масаж?

Рудраакша енергиен масаж е един от най-ефективните методи за подобряване на здравето, защото:

 • Стимулира кръвообращението и метаболизма;
 • Премахва спазми;
 • Коригира високо кръвно налягане, задържането на течности в организма и затлъстяване;
 • Регулира енергийния дисбаланс;
 • Намалява стреса;
 • Балансира се телесните течости и нервната система.

Помага и при:

 • Главоболие, мигрена, менструални болки;
 • Болки във врата, гърба кръста, ставите;
 • Заболявания на периферната нервна система (радикулит, плексит, неврит, дископатия);
 • Функционални разстройства на нервната система – стерс, депресия, отпадналост, световъртеж, тревожност, безсъние, сърцебиене;
 • Заболявания на вътрешните органи;
 • Стерилитет и др.
Продължителност:50 мин.80 мин.
Цена:90 лв.144 лв.

 

Димитър Попов - Терапевт
Димитър Попов – терапевт

Димитър Попов е един от основоположниците на Аюрведа движението в България и управител и съосновател на Holistic Gallery Rudraaksha. Инструктор и терапевт практикуващ широк спектър холистични методи за оздравяване и лечение на тялото и психиката, като например: Терапевтичен Аюрведа масаж, Аюрведичен йога масаж, Ку Ние Ки – Тибетски лечебен масаж, Чи Ней Цанг масаж, Китайски лечебен масаж, Тай масаж 4-то ниво, Масаж с Вулканични камъни, „Енергиен масаж”, „Усуй рейки”, ”Омни рейки”, „Каруна рейки”, „Фасиотерапия”, Даоистки методи за трансформиране на стреса в Жизненост, Рудракша терапия, „Су джок”, „Акупресура”, „Апитерапия”, „Лимфен дренаж, „Тай Чи”, „Ба Гуа” и други техники и практики за лечение и самоусъвършенстване. Преминава през специално обучение по Аюрведа-масаж, хранене, готвене и терапевтични практики в Kerala Ayurvedic Health Care (TM), Индия.

Масажът е начин да се свържеш с жизнената енергия в нечие тяло и да усетиш къде има недостиг, да усетиш къде тялото е непълно, да го направиш отново цяло… да помогнеш енергията на тялото, да не бъде нецялостна, да не бъде дисхармонична. Когато енергиите на тялото се подравнят една спрямо друга и се превърнат в един хор, тогава си постигнал успех. Имайте голяма почит към човешкото тяло. То е самият олтар на Бога, храмът Божии! И с дълбока почит и молитва учете изкуството си. Това е едно от най-великите неща, които могат да се научат” – споделя Димитър.

„Авторски масаж Димитър Попов“ е базиран е на многогодишния му алопатичен опит, както и на специализациите му в Азия, Европа и България. Решен да вложи всички познания и потенциал, Димитър комбинира дълбоко въздействащи масажни похвати, които задвижват енергията в тялото и стартират мощен лечебен процес.

Продължителност:70 мин.
Цена:120 лв.

Перцептивна остеопатия

Предимството на Перцептивната остеопатия е в нейната пълна яснота и простота при конструирането на лечебната процедура. Методът работи върху дълбоките причини за здравословните проблеми и е изключително ефективен, бърз и безопасен. За разлика от мануалните масажи, при които има механични въздействия върху тялото чрез различно подбрани похвати, Перцептивната остеопатията е метод на минимално физическо въздействие върху нашия „вътрешен свят”, чрез фино и деликатно докосване но с много реален и бърз ефект.

Ако човек е абсолютно здрав, методът няма да навреди по никакъв начин, но върху уморен и изтощен организъм Перцептивната остеопатия ще има мощен с нищо несравним лечебен ефект. Още повече, че когато тялото боледува, нямаме много варианти за избор, освен най-важния – да се лекуваме. Лекото докосване от ръцете на квалифицирания терапевт ще пробуди тялото Ви по нов начин. Повечето клиенти по време на терапията се „изключват”, изпадат в състояния подобни на медитация или дълбока релаксация, а след процедурата се „събуждат” свежи и енергични. Болките в различните части на тялото изчезват, а тялото е напълно презаредено. Перцептивната остеопатия е средство не само за лечение, но и за закаляване и повишаване жизнените сили на организма. Енергийното въздействие на метода балансира биопотоците в тялото. Жизнената енергия се стимулира и така се помага на тялото да приема и отдава енергия, което мобилизира лечебния процес.

Перцептивната остеопатия разглежда човешкото тяло като цялостна система, обединена от огромна мрежа взаимозависими връзки: структурни, физиологични, биохимични и енергични. Ето защо наричаме този подход холистичен, защото призовава да разглеждаме нарушенията в организма не само на местно ниво (в даден орган или система), а в сътрудничество с всички структури на тялото – физически, психически, енергийни и духовни.

От гледна точка на Перцептивната Остеопатия, причината за голяма част от болестите са т.н. „остеопатичи дисфункции” или продължително напрежение в гладката и скелетната мускулатура. Това напрежение създава фасциални нарушения, което пък се предава и върху останалите тъкани и се получава дисбаланс в системите на тялото. Това от своя страна провокира развитието на различни функционали разстройства далеч от мястото, където се е получило първоначалното  напрежение. Задачата на опитния терапевт остеопат в този случай е да открие тези зони /дисфункции/ в тялото и да ги елиминира.

Мануалният терапевт, прилагащ перцепция в практиката си достига до съвършено различно, много по-високо ниво на ефективност. Това не е просто усъвършенстването му като професионалист, а придобиване на немислими до този момент възможности при диагностиката и лечението.

Какви са предимствата на метода Перцептивната остеопатия и с какви състояния и нарушения се справя:

Безболезнено и безопасно лечение при:

 • остра и хронична болка
 • болки в гърба
 • болки в мускулите
 • болки в ставите
 • главоболие
 • мигрена
 • бронхиална астма
 • Възстановяване след травми:
 • счупвания
 • натъртвания
 • травми на врата, „камшичен удар“
 • навяхвания, разтегнати връзки
 • ограничения при движение и др.
 • срамежливост и нерешителност
 • чувство на обида
 • болка от загуба, скръб
 • гняв, злоба, избухливост, раздразнителност
 • хронична умора
 • нарушение на съня

Перцептивната остеопатия – корекция на психоемоционални състояния

Стресът не е просто неприятно усещане. Той предизвиква дисфункции в тялото и води до развитие на заболявания. В наши дни вече не буди съмнение фактът, че причините за много заболявания са психосоматични.

Освобождаване „тук и сега“ от емоционалния проблем:

 • страхове, тревожност * срамежливост, нерешителност * чувство на обида * болка от загуба, скръб * гняв, злоба, избухливост, раздразнителност.
 • Корекция на психоемоционално състояние, проявяващо се в определени моменти (мисли или при среща с източника на раздразнение – човек или ситуация).
 • Корекция на скрити, неосъзнати от пациента тригери на стрес (на подсъзнателно ниво).
 • Прилагане на перцептивна терапия при лечение на психосоматични заболявания, т.е. заболявания, възникнали в резултат на взаимодействие на психически и физиологични фактори. Методът позволява значително да се подобри състоянието на пациентите при бронхиална астма, хипертония, диабет, псориазиз и др.

Естетични корекции на тялото

 • Подобряване на осанката (прегърбване, формата на гръдния кош, изкривяване на гръбнака и т.н.)
 • Естетична корекция на фигурата (премахване на натрупвания в областта на хълбоците, корекция на формата на корема, бедрата)
 • отстраняване на отоци
 • отстраняване на ефекта „портокалова кожа“
 • подобряване на цялостния външен вид на кожата

Остеопатична естетика на тялото

 • Корекция на формата на гръдния кош
 • Корекция на формата на корема и кръста
 • Корекция на формата на врата
 • Козметична корекция на белези
 • Отстраняване на оттоци – остеопатичния лимфодренаж (не „избутване“ на лимфата, а осигуряване на нормалния процес на циркулацията й)
 • Корекция на телесния контур (талия, дупе, „бричове“, колене, рамене и т.н.)
 • Корекция на формата на гърдите (млечните жлези)
 • Повишаване на еластичността на кожата
 • Подобряване на външния вид на кожата (плътност и тен), отстраняване на ефекта „портокалова кожа“
 • Подобряване на общото състояние и повишаване на тонус.

Ефектът и всички ползи се проявяват веднага и са видими дори след първата процедура!

В процеса на лечение

 • установяват се и се отстраняват причините на заболяването
 • ускорява се зарастването на тъканите
 • предотвратяват се рецидивите на болестта
 • балансира се работата на целия организъм
Продължителност:50 мин.
Цена:160 лв.

Ползи:

 • Премахва се неподвижността и нестабилността на органите
 • Премахва блокажите, за да се саморегулира организма
 • Предотвратява преждевременното стареене на тъканите и органите, като възстановява тяхната мобилност.
 • За баланс и детоксикация на вътрешните органи
 • Подобряват се кръвообращението и подобряване на лимфоциркулацията на органите и тяхната инервация.
 • Нормализира се обмяната на веществата, подобряване на хормоналния баланс
 • Съхранява функциите на вегетативната и централната нервна система
 • За деликатно повлияване на жизнените процеси

Остеопатични методи:

Краниосакрална терапия:

Краниосакралната остеопатия включва техники върху черепа, тъканите на главата и сакрума, органите на обонянието, зрението и слуха. Терапията е особено подходяща при:

 • Стресови състояния
 • Болки в гърба и шията
 • Мигрена
 • Главоболие
 • Мускулно-скелетни хронични болки.
 • Шум в ушите
 • При проблеми с вестибуларния апарат
 • Скърцане със зъби

Краниосакралната терапия въздейства върху цялата нервна система и я настройва.

Висцеларна остеопатия– органите трябва да се движат във своя физиологичен ритъм.

При проблеми в органите в малкия таз:

 • Дисфункция на яйчници
 • Застойни явления
 • Хронични и възпалителни процеси
 • Миома и ендометриоза
 • Простатит
 • Полови дисфункции

Остеоестетика – техника за скулптуриране и подмладяване на лицето.

Всичко в тялото трябва да е подвижно – Остеоестетиката ще намалее блокажа в мускулите на лицето и шията, напрежението в тъканите, подобри състоянието на съединителната тъкан, а оттам и на черепно-лицевата архитектура. Най-добрата козметика за кожата на лицето е собствената й артериална кръв, която я подхранва и я прави еластична и млада. Но когато има нарушение на кръвообращението, се появява целият комплекс от проблеми: тъканите набъбват, настъпва увисването им, се появява нездравословен сив тон на кожата. Остеоестетиката на лице и шия е естествен метод за подмладяване. След процедурата, потокът на кръвта се подобрява, тъй като терапевтът освобождава налягането и застойните явления в кръвоносните съдовете. Кожата на лицето изглежда стегната и свежа, подпухналостта намалява, лицето придобива здравословен цвят, асиметрията на двете половини на лицето намалява значително.

Ползи:

 1. Корекция на контура, обема и чертите на лицето
 2. Подобрява състоянието на кожата
 3. Предотвратява промени свързани с възрастта.
 4. Подобрява се храненето и функциите на щитовидната жлеза, отработвайки шийните блокажи.
 5. Подобрява кръвотока и лмфотока, улеснява се усвояването на кислорода
 6. Подхранва тъканите, подобрява трофиката
 7. Повлиява оточните тъкани
 8. Повлиява косопада, повлиява растежа на косата
 9. Премахват се лицевите блокажи

Чрез терапията е възможно да се намали анормалната пигментация, както и проблемите с акнето.

Резултатът след първата процедура:
– Симетрия на лицето
– Подобряване цвета на кожата
– Бръчките намаляват
– Контурите на лицето се повдига
– Релаксация на клиента

Продължителност:50 мин.80 мин.
Цена:90 лв.144 лв.

Миофасциалното освобождаване е терапия на меката тъкан, която се използва за третиране на нарушени телесни функции, придружени с болка и намален диапазон на движение. Това става чрез отпускане на стегнатите мускули, подобряване на кръвния поток там и стимулиране на рефлекса за разтягане на мускулите и покриващата ги фасция.

В следствие на това мускулните крампи се отпускат, намалява се нервно-мускулната възбудимост и се стимулира рефлекторната контракция (миотатичен рефлекс) на мускулите и покриващите ги фасции.

Използват се техники за проникване в голяма дълбочина, за да се достигне до най-трудно достъпните  засегнати и болезнени мускулни групи и възпалени меки тъкани. Терапията Миофасциално освобождаване  се прилага за облекчаване на всяка дисфункция на опорно-двигателната система, която се причинява от меките съединителни тъкани.

При какви състояния е ефективна:

 • При хронични мускулни и ставни болки;
 • При хронични главоболия;
 • Фибромиалгия;
 • При нараняване на костите и костната тъкан;
 • Болки в гърба;
 • Болки в бедрата
 • Болки в коляното;
 • Болки в стъпалата;
 • Синдроми на миофасциална болка.

Ползи:

 • Облекчава болките и възстановява обхвата на движение на ставите;
 • Намалява мускулните спазми и сковаността на мускулите;
 • Повишена циркулация и приток на кръв към тъканите;
 • Намалява общия стрес в организма, насърчава възстановяването.

Терапията намалява общото време на оздравяване, благоприятства за по-бързото възстановяване и намалява необходимостта от медикаментозно противовъзпалително лечение, подобрява хронични състояния.

Продължителност:50 мин.
Цена:90 лв.

Flow oil massage е фина, но с дълбоко въздействие терапия, целяща отпускане и релаксиране на цялото тяло, като същевременно повишава жизнения тонус и фините вибрации на енергийното ниво.

По време на масажа, усещате цялото тяло затоплено. Вибрациите от движенията на терапевта се отразяват на всички нива – мускули, стави, сухожилия и кости. Чувството, че тялото е приятно отпуснато и леко, идва най-вече от специфичните техники и ударно – вибрационните похвати, които терапевтът прилага.

Според автора на масажа Димитър Попов:  „няма нищо друго какво да кажа, освен: поток, поток, и пак поток от енергия“. Масажът Ви носи моментално облекчение, усещане за цялост, баланс сякаш сте в собствено пространство от хармония и непрекъснатост, свързаност със себе си.

Масажът е поток и потокът е масаж. При това енергиен.

Ефектната компилация на умело съчетани техники, въздействащи на енергийни меридиани, рефлекторни зони и биоактивни точки „разтапят“ блокажите и уплътненията причиняващи дисбаланс в организма.

По този начин потокът на енергия може свободно да протече по меридианите в тялото. Масажът излъчва финия аромат на сусамовото олио и оставя у Вас усещане за лекота – сякаш се реете в една сусамена феерия, която е съчетана с колосалното разнообразие от похвати и Ви носи различни по интензитет усещания. Сусамовото олио, използвано в масажа, се придвижва безшумно и в синхрон с кожата ви. Придава ѝ естествена топлина и еластичност.

Ползи:

 • Изхвърлят се излишните течности;
 • Подобрява цялостно енергийното състояние на физическото, емоционално психическо, ефирно и етерно тяло;
 • Намалява стреса;
 • Освобождава болките и блокажите в тялото;
 • Цялостно повишава енергийното ниво.

При какви състояния е подходящ:

 • При лимфен застой;
 • При заседнал начин на живот;
 • При нервно напрежение и стрес;
 • При болки в ставите, мускулите и сухожилията на цялото тяло;
 • При отпадналост;
 • При понижен жизнен тонус;
 • При недостиг на енергия;
 • При раздразнителност и нервност.
Продължителност:50 мин.
Цена:126 лв.

Чи Ней Цанг масажа трансформира енергията (Чи) в органите и образува една цялостна система за дълбоко лечение която работи с потока на енергия в пет конкретни основни системи на тялото: съдовата система, лимфната система, нервната система, сухожилия, мускулна система и акупунктурно-меридианна система.

Чи Ней Цанг, се фокусира върху енергийните блокажи около пъпа, а след това следва енергията в други области на тялото.

Масажът детоксикира, освобождава енергийните блокажи на вътрешните органи и неутрализира стреса. Самите блокажи се проявяват във вид на възли и втвърдявания в областта на корема и гръдната клетка. Основна причина за тях са негативни емоции като гняв, страх, безпокойство, депресивни мисли и др. Възможно е да са провокирани също от стрес, произшествия, операции, лекарства, лошо хранене и неправилна стойка. Чи Ней Цанг изчиства токсинините, премахва отрицателните чувства и се справя с излишната топлина в тялото, за да възвърне нормалната функция на органите.

Продължителност:50 мин.
Цена:  90 лв.
Димитър Попов - Терапевт
Димитър Попов – терапевт

Димитър Попов е терапевт с 17 годишен опит в сферата на оздравителните и профилактични методи с холистичен подход. Богатият опит в сферата на източни и западни методи му дава възможност да се фокусира върху индивидуалните нужди на всеки. Владеенето на различни техники в това число и Перцептивна Остеопатия и техниката ЕММЕТТ, му позволява да установи къде в тялото има дисфункции или недостиг за да бъдат възстановени.

Какво представлява ЕММЕТТ техниката:

Техниката Емметт е енергизираща, изключително нежна и елегантна техника за мускулна релаксация, но с дълбоко въздействие. Техниката използва леко докосване в специфични Емметт точки, за да облекчи болката и дискомфорта, да подобри движението или да облекчи напрежението и ограниченията. В резултат на това вътрешните и външните органи и системи на тялото се връщат в равновесие и се повишава качеството на живот.

Въздействието е мигновено и дори пациенти с дългогодишни хронични болки в мускулите намират облекчение, още след първите минути на прилагане на метода.

Как работи:

Техниката Емметт използва кожата, като сензорен екран. Приложеното леко докосване задейства „АКТИВИРАНЕ” на вътрешни и външни процеси в движение, което довежда тялото в баланс.

Тялото ни реагира, като се активизира, чрез специфични Емметт точки намиращи се върху кожата, които предоставят директни импулси през заобикалящата съединителна тъкан (фасция), която обвива всеки орган и клетка в нашето тяло и има изключителната способност да им въздейства директно.

Чрез въздействието на лекото докосване на специфични зони върху мускули и сухожилия, ограниченията и блокажите се освобождават във възможно най-кратко време.
Нервната система изпраща стимулацията на фасцията към мозъка, който изпраща коригиращи импулси за цялото тялото. По този начин блокажите могат да се „Отпушат” така, че тялото да намери своето равновесие почти моментално.

Върху какво въздейства:

Техниката Емметт е отличен метод за въздействие върху Псоас, мускулът, който поддържа тялото ни изправено, в баланс, подкрепя диафрагмата, стимулира позитивните чувства, емоции, енергезира – затова този мускул е наричан още, „Псоас – мускулът на душата”

Техниката Емметт се прилага отлично и за:

 • Релаксация при състояния на стрес и напрежение
 • Решения при различни състояния на гърба / ставите / главоболие и мигрена
 • Подобрява гъвкавостта, мобилността и издръжливостта на мускулите ставите и сухожилията на гърба, кръста, таза, краката и ръцете
 • Отпуска болезнени и претоварени мускули
 • Подобрява координацията на ръцете и краката
 • Подпомага оздравяването при различни травми
 • Подготвяща и съпътстваща терапия по време на бременност и раждане
 • Подобрява циркулацията на лимфата и кръвообръщението
 • Подпомага изхвърлянето на излишните течности
 • Подобрява дишането
 • Подобрява мобилността на ставите при всички възрасти
 • Насърчава психическата и физическа жизненост
 • Подравнява баланса на тялото, създава добра заземеност и хармония
 • Регулира всички системи в тялото: храносмилане, метаболизъм и др.

Резултатите след прилагането на Техниката Емметт много често са моментални с позитивни физически промени при различните състояния.

Специално подбраната индивидуална програма ще доведе до подобрена мобилност и движение на всички стави:

 • Торса – целия гръбначен стълб
 • Областта на таза и тазобедрените стави
 • Краката – коленете, глезените и стъпалата
 • Раменете, лопатките и врата
 • Ръцете – лактите и китките

Кой би могъл да има полза от Техниката Емметт:

– Голфъри

– Спортисти с ограничени движения

– Тенисисти

– Бременни и раждали жени

– Лекари хирурзи

– Хора със заседнал начин на живот

– Упражняващи професии с фина моторика

– Възстановяване след операции

– За когото е важно да има свобода на движенията и да е в комфорт с тялото и себе си

Какво включва изпълнението на Техниката Емметт?

Техниката Емметт може да бъде изпълнена в седящо, изправено или легнало положение, направо върху кожата или през леки и меки дрехи.

Продължителност:40 мин.
Цена: 100 лв.

One Response

 1. Ценка
  | Отговор

  Има ли онлаин курс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.