Актуализиране на цените от 1-ви ноември

и Няма коментари

Скъпи клиенти,

Бихме желали да Ви съобщим, че от 1-ви ноември 2021 г., предвиждаме промяна в цените и продължителността на някои от услугите ни.

Авторски терапии Димитър Попов:                        

70 мин – 100 лв.

Авторски масажи:

50 мин – 79 лв.

80 мин – 126 лв.

Следвайки концепцията за ефективност и последователност на процедурите, които предлагаме, се стремим да завършим цикъла за холистичен подход и повишаване качеството на живот.

Индивидуалното отношение към всеки клиент е ключовият момент на нашата философия. Тенденцията да поддържаме високо ниво на ефективност и последователност в методиките и техники си на работата, да предлагаме нови здравословни похвати за постигане на физическо здраве, емоционален и енергиен баланс, осъзнатост и по-добра превенция, ние, от екипa на Holistic Gallery Rudraaksha непрекъснато участваме в курсове, семинари и провеждаме вътрешно-фирмени обучения.

Като допълнение към нашите  процедури и терапии организираме класове по Тай Чи и Ци Гун упражнения, които подпомагат ефективността им.

Осъществихме и  Детокс програма – естествена, даваща здраве система, в която освен терапевтични процедури и практики, включихме и решение за хранене със специално изготвено детокс-меню, което спомага в дълбочина за пречистване на организма от токсини, за засилване на имунитета и умствена яснота.

С оглед на промените, от 1-ви ноември цените и продължителността на някои от услугите ни, ще бъдат актуализирани:

Авторска терапия Димитър Попов – ще бъде с продължителност 70 минути. Терапията е комбинация от Остеопатия, Миофасциално освобождаване, Акупунктура, Вендузи, Чи ней цанг.

Предвиждаме промени в цените и на другите авторски терапии, както и актуализиранае на принципите на изпълнение и комбинирането им.

Авторски терапии са с многовалентна полза: дават подем на тялото, за да достигне физическо здраве, емоционален комфорт и психологическа съзерцателност, насърчават виталитета на организма, активират вътрешните функции на органите, повишават качеството на живот.

Козметични процедури за лице и тяло – предлагаме цялостна козметична грижа с терапии от най-висок клас от професионални френски и немски продукти.

Терапия Биомагнетизъм – Неинвазивен, физикален метод, чрез който се оказва въздействие върху различни части от тялото с помощта на магнитни полета, балансира се статичното магнитно поле, стабилизира биоелектричеството в тялото, спомага за вътрешното равновесие и самооздравяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.