Японски масаж. Балансира жизненоважната за тялото енергия „КИ” чрез натиск с палци, ръце, лакти и китки съгласно теорията за акупунктура. Освобождава напрежението, балансира разпределението на енергията и лекува вътрешните смущения. Изпълнява се с ритуално облекло върху специален тепих.

 • продължителност: 50 мин.          80 мин.          110 мин.
 • цена:                           64 лв.               98 лв.              134 лв.

Ампуко масажът е част от шиацу, но е отделен и като самостоятелна процедура. Работи се върху коремната област и рефлексните й зони. Енергията се преразпределя, а психо-физическото състояние се хармонизира. Оказва особено благоприятен ефект при болки в корема и най-вече в гърба. Също така има слабителен ефект. Крайната цел е балансиране и повишаване на общия тонус.

 

 • продължителност: 30 мин.          50 мин.
 • цена:                            41 лв.             64 лв.

Хълбочно-изправяща притискащо-разтриваща терапия. Намества костната система на цялото тяло, отпуска мускулите, подобрява кръвообръщението и лимфооросяването. Радикално премахва много проблеми, причинени от разместванията на тазовите кости, които са център на нашето тяло. Изпълнява се в ритуално облекло върху специален тепих.

 • продължителност: 50 мин.          80 мин.          110 мин.
 • цена:                            64 лв.              98 лв.              134 лв.

Мултирефлексологичен точков метод за лечение. Работи се върху точките на главата и лицето. Терапията се базира на влиянието, което тези микроцентрове оказват върху целия организъм. Продължителността е много кратка (няколко минути), но ефектът е непосредствен и категоричен. Идеална е в комбинация с други терапии. Усилва многократно процеса на възстановяване. Прави се паралелно с други масажи и процедури.

 • продължителност: 20 мин.
 • цена:                             34 лв.

Корейска система за повлияване на заболяванията. Контролира енергията на организма като използва биологично активни точки по система от меридиани, разположени върху дланите и ходилата. Повлиява редица заболявания и укрепва защитните сили на организма. Организира, контролира и обезпечава функционирането на всички органи и системи в тялото. Су Джок въздейства чрез мокси, игли, магнити, масаж, различни семена и цветове.

 

 • продължителност: 50 мин.
 • цена:                             64 лв.

Източен метод за лечение, познат под названието „цзю” или „мокса”. Представлява обгаряне в определени акупресурни точки и зони на ниво кожа. Най-често използваните мокси са пелиновите (оригинални китайски мокси) и студенопресованите (бездимни от различни билки). Тлеещият край на моксата има инфрачервено излъчване, което повишава температурата на кожата в нагрявания участък до около 45˚С. Продължителността на прогряването е поред нуждите на организма. Усещането е за проникване на топлина навътре в тялото или към орган, свързан с обработваната точка. Възможно е да се проявяват тръпнене, мравучкане, тежест. Това е показателно, че енергията „Дъ Ци“ се възобновява. Моксатерапията се прави успоредно с други масажи и процедури.

 

 • продължителност: 30 мин.          50 мин.
 • цена:                             41 лв.             64 лв.

Масажът детоксикира, освобождава енергийните блокажи на вътрешните органи и неутрализира стреса. Самите блокажи се проявяват във вид на възли и втвърдявания в областта на корема и гръдната клетка. Основна причина за тях са негативни емоции като гняв, страх, безпокойство, депресивни мисли и др. Възможно е да са провокирани също от стрес, произшествия, операции, лекарства, лошо хранене и неправилна стойка. Чи Ней Цанг изчиства токсинините, премахва отрицателните чувства и се справя с излишната топлина в тялото, за да възвърне нормалната функция на органите.

 • продължителност: 50 мин.
 • цена:                             68 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.