За Нас

 

Holistic Gallery Rudraaksha е място за дълбока релаксация и презареждане. При нас ще се насладите на селекция от класически и източни масажи и терапии; на оздравителни, пречистващи и детоксикиращи програми; на козметични и разкрасителни процедури.

 

Към всеки наш клиент подхождаме с внимание и индивидуална грижа. Разполагаме с екип от висококвалифицирани професионалисти – терапевти по източни масажи, аюрведа терапии и кинезитерапевти, получили знания и умения при специализации в България и Азия. Пред Вас те ще разкрият богатия си опит в практики и методи, действащи положително върху целостта на човешкия организъм – физика, навици и психика.

 

Освен специализирани услуги за постигане на здраве и хармония, Holistic Gallery Rudraaksha единствена у нас предлага, организира и провежда Панчакарма програми. Благодарение на тях всеки може да постигне по-добър баланс между тялото, емоциите и душата, а също да получи лична консултация с Вайдия – аюрведичен лекар с дългогодишна практика.

 

В Holistic Gallery Rudraaksha ценим Вашето време и желания. Нашите експерти ще Ви изслушат, ще се съобразят с изискванията Ви и ще препоръчат най-подходящите процедури. За Вас ще бъде изготвена уникална програма, свързана с нуждите и очакванията ви.

С уважение:

Димитър Попов,

Управител

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.