За Нас

Holistic Gallery Rudraaksha е място за дълбока релаксация и презареждане. При нас ще се насладите на селекция от Авторски и източни масажи и терапии; на оздравителни, пречистващи и детоксикиращи програми; на козметични и разкрасителни процедури.

Нашата цел: постигане на физическо здраве, емоционален и енергиен баланс, осъзнатост, функционалност и синхроничност – за повишаване качеството на живот и превенция.
С консултациите по принципите на китайската медицина и биомагнетизъм за по-прецизна диагностика и препоръки към последващите Ви процедури и терапии.

Към всеки наш клиент подхождаме с внимание и индивидуална грижа. Разполагаме с екип от висококвалифицирани професионалисти – терапевти по източни масажи, аюрведа терапии и кинезитерапевти, получили знания и умения при специализации в България и Азия. Пред Вас те ще разкрият богатия си опит в практики и методи, действащи положително върху целостта на човешкия организъм – физика, навици и психика.

В Holistic Gallery Rudraaksha ценим Вашето време и желания. Нашите експерти ще Ви изслушат, ще се съобразят с изискванията Ви и ще препоръчат най-подходящите процедури. За Вас ще бъде изготвена уникална програма, свързана с нуждите и очакванията ви.

С уважение:

Димитър Попов,

Управител