КОЗМЕТИКА

МАСАЖИ, ТЕРАПИИ И ПРОЦЕДУРИ

Да бъде запазена кожата млада и свежа възможно най-дълго – това е желанието на всяка съвременна жена и основна задача на козметичните компании. Благодарение на развитието на науката и технологиите, това вече е възможно. Предлаганите от нас процедури от най-висок клас подпомагат регенеративните процеси на клетките, нормализират процесите в тялото, балансират хормоните и предотвратяват преждевременното стареене. Бръчките се изглаждат, еластичността се възвръща, неравномерната пигментация изчезва, кожата се озарява. Зачервяванията и сухотата отстъпват място на равен, съвършен тен.

Насладете се на цялостна козметична грижа от най-висок клас с професионална френска и немска козметика „ERICSON LABORATOIRE“, „Babor“, „Sothys“  и Химични пилинги!

Възползвайте се от нашите предложения за изготвяне на индивидуални козметични пакети, които са правилният избор  при усилието в борбата с белези от акне, хиперпигментация, и възрастови промени.

 Процедури за лице, шия, деколте и тяло Fusion mesotherapy

Желанието на всеки от нас е да запази своите младост и здраве, а повечето свързват това със здравата кожа, защото тя е нашият имидж.

Стимулът ни  за постигане на здрав външен вид е новата козметична процедура в Holistic Gallery Rudraaksha Fusion mesotherapy.

С Fusion mesotherapy ви предлагаме видими резултати, изпълнени с висок прoфeсионализъм и персонално отношение към клиента, на които може да се доверите.

От уважение към собствените си изисквания, нека се погрижим за красотата и здравето на кожата си, защото тя го заслужава!

Fusion mesotherapy е фракционна мезотерапия или т.нар. микромезотерапия. Основната разлика между класическата мезотерапия и фракционната мезотерапия се състои в това, че при първата коктейлите се инжектират дълбоко, което води до образуване на подути папули, които могат да останат до няколко дни и пациентът не може да се върне веднага към социалните си задължения. При фракционната мезотерапия, въпреки че се използват 9 иглички, които са много фини и с различна дължина, са избегнати всички недостатъци на класическата мезотерапия. Клиентът усеща само леко гъделичкане или пощипване. При процедурата няма „кървава роса” в последствие, няма и хематоми. Чрез миниканалчета, които се образуват в кожата се вкарват активните вещества. Чрез терапията се подобрява значителлно овала на лицето, структурата на кожата, нейната еластичност.

 • По-малко болка в сравнение с класическата мезеотерапия;
 • По-лесно приложима в практиката;
 • Страничните ефекти, алергии и лекарствените взаимодействия са сведени до минимум;
 • Няма сезонност и може да се прилага по всяко време на годината;
 • Ефектът е видим още след първите процедури;
 • Подходяща за всички типове кожа;
 • Може да се използва върху лицето, шията, деколтето и други части на тялото, които изискват лечение;
 • Кратко време на заздравяване и минимален дискомфорт по времето на заздравяване.

Fusion mesotherapy е изключителна при борбата с фините бръчки, особено около очите и над горната устна.

Хиперпигментация:

 • За намаляване на старческите петна, хиперпигментация, мелазма и за изсветляване на общия тен на кожата.

Стареене на кожата:

 • За възстановяване на стегнатия вид и еластичността на кожата;
 • За удебеляване на епидремиса и подобряване на дермалната плътност и при локални мастни натрупвания /двойна брадичка/;
 • За изглаждане на бръчките, линиите и гънките;
 • Намаляване на вида на целулита и премахване на локалните мастни натрупвания, „портокаловата кожа” става по-слабо видима;
 • Помага за намаляването на вдлъбнатите белези от акне, редуцира стари белези, намалява вида на стари оперативни белези и намалява стриите.
 • Намалява размера на порите чрез повишаване на създаването на колаген около порите.

 Околоочен контур „Fusion mesotherapy“

Продължителност:40 мин.
Цена:112 лв

 Лице „Fusion mesotherapy“

Продължителност:60 мин.
Цена:166 лв

Процедура за шия и деколте „Fusion mesotherapy“

Продължителност:60 мин.
Цена:166 лв

Процедура за лице, шия и деколте „Fusion mesotherapy“

Продължителност:60 мин.
Цена:186 лв

Процедура за корем „Fusion mesotherapy“

Продължителност:40 мин.
Цена:115 лв

Процедура за бедра и колене „Fusion mesotherapy“

Продължителност:60 мин.
Цена:166 лв

Не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359 878 631 225, където ще отговорим на всички Ваши въпроси и лесно ще можете да си запишете час за консултация.

Химичен пилинг за лице

Прониква в дълбочина, предпазва от преждевременно стареене, освежава и енергизира кожата, изравнява тена, заглажда неравната кожа с белези и стрии. Значително подобрява състояния на хлоазма и мелазма, без риск от повторна пигментация. Третира фини бръчки и фотоувредена кожа.

Продължителност:35 мин.
Цена:85 лв

Комбинация от киселини подходяща за всеки тип кожа. Стимулира се синтеза на колаген и еластин. Придава блясък, освежава кожата и успешно се прилага при всички видове пигментации. Използва се за лечение на белези от акне, превенция и терапия на комедони и замърсена кожа с разширени пори.

Продължителност:50 мин.
Цена:130 лв

Терапии за лице от „ERICSON“

Кожата на очния контур е най-деликатната част от лицето. Очите реагират бързо на умората, появяват се тъмни кръгове или торбички. Тази терапия е създадена за превенция и третиране на вече видимите проблеми, подходящи и за най-чувствителните очи.

Продължителност:30 мин.
Цена:65 лв

Терапията е разработена за жени и мъже, които желаят по естествен начин, без инвазивни хирургически методи, да забавят или заличат промените, които възрастта причинява на кожата на лицето.

Продължителност:80 мин.
Цена:180 лв

При стареенето гените, които участват в синтеза на структурните елементи на дермата (еластин, колаген и хиалуронова киселина) изпадат в летаргия. Кожата губи стегнатия си вид, мимическите бръчки се задълбочават. Терапията използва енергийния потенциал на мощни иновативни съставки, за да се реактивира 14-те гена, обуславящи качеството на структурата на екстрацелуларната матрица. По този начин постига видим подмладяващ ефект. Препоръчват се 6 процедури един път седмично.

Продължителност:80 мин.
Цена:180 лв

DHEA е хормон, който се произвежда по естествен начин от надбъбречните жлези. Това е хормон на Младостта, защото количеството му намалява след 40 годишна възраст. Чрез терапията SUPREME DHE, снабдяваме кожата на лицето с хормон diosgenin (естествен източник на Див Ямс), който възстановява хормоналния баланс и има антиостаряващо действие. При третиране с DHE, кожата става по-еластична, по–плътна, по-устойчива. Препоръчват се 6 процедури веднъж седмично.

Продължителност:80 мин.
Цена:180 лв

С тази комплексна, ревитализираща терапия, ще избегнете или отложите във времето оперативното повдигане и уголемяване на бюста. Локалното уплътняване на адипозната тъкан се постига с комбинация на три механизма: мултиплициране на мастните клетки, стимулиране производството на липиди и увеличаване на съхранението им. Целево се въздейства за увеличаване обема и за намаляване и заличаване на стриите. Укрепва се и се намалява видимостта на повърхностните капиляри, повишава се тонуса и еластичността на кожата. Препоръчват се 4 процедури веднъж седмично.

Продължителност:45 мин.
Цена:110 лв

Терапии за лице „Babor“

За стресирана кожа, която се нуждае от защита.

Ефекти:

 • Активизира се процеса на детоксикация
 • Възстановяване на кожата при витаминен дефицит
 • Възвръща цвета на кожата и подобрява тургора ѝ
 • Коригира изразените симптоми на стрес, раздразнение, възпалителни процеси
Продължителност:60 мин.
Цена:150 лв

Специално проектирана, за да подобри еластичността на кожата, HSR® lifting използва множество иновативни комплекси за уплътняване, цвят и лифтинг. Кожата става по-стегната, с повече еластичност. Позволява на лицето да  възвърне младежките си контури.

Универсална терапия за лице за всеки тип кожа с възрастови промени. Препоръчва се при:

 • Изразени бръчки
 • Превенция при образуване на бръчки и преждевременно стареене на кожата.
 • Повишава еластичността, плътността и коригира овала на лицето
Продължителност:80 мин.
Цена:170 лв

Процедура за много суха кожа, склонна към сърбеж и лющене, а също и за кожа с Невродермит в стадии на  ремисия.

Ефекти:

Повишава активността на ферментите на епидермиса, работата на които насочена към освобождаване на семирамидите, които са необходими за нормално функциониране на липидния баланс.

Нормализира процеса на излющване на мъртвите клетките от повърхността на кожата.

Продължителност:30 мин.
Цена:70 лв

Терапии за лице от „SOTHYS“

Ударна доза кислород и минерали за подсилване на защитата на кожата. Тонизиране и енергизиране.

Продължителност:60 мин.
Цена:160 лв
Продължителност:60 мин.
Цена:130 лв
Продължителност:50 мин.
Цена:90 лв

Терапията подпомага свиването на капилярите и намалява свръхчувствителността на кожата, успокоява и я освежава.

Продължителност:50 мин.
Цена:97 лв

Апаратни процедури за лице

Безоперативна алтернатива за стягане на лицето и повдигане на овала му. Процедурата е наричана също „лифтинг в обедната почивка”, защото спестява рисковете на пластичната хирургия и не изисква възстановителен период. Радиочестотните вълни подмладяват кожата и възвръщат тонуса й. Първоначално ще изглеждате просто отпочинали. Постепенно ще забележите стягане на контура на лицето и прибиране на двойната брадичка.

Продължителност:15 мин.20 мин.
Цена:45 лв.46 лв.

Стимулира лимфната циркулация и увеличава абсорбцията на активни вещества.

Продължителност:10 мин.15 мин.20 мин.
Цена:14 лв.45 лв.46 лв.

Апаратни процедури за тяло

Милиони хора по света избират този неинвазивен метод за отслабване и коригиране формите на тялото. Апаратът за кавитация разрушава мастните натрупвания в организма чрез използването на нискочестотни ултразвукови вълни (40 KHZ). Според съвременните изследвания процедурите са надеждни и напълно безвредни. Самото лечението е одобрено от Американската агенция за контрол на храните и лекарствата.

Крака, корем, ръце, гръб, цяло тяло:

Продължителност:20 мин.30 мин.40 мин.50 мин.60 мин.
Цена:46 лв.82 лв.105 лв.130 лв.190 лв.

Подходяща за мъже и жени с всички типове кожа и кожен тен, които искат да постигнат видими резултати без болезнена хирургична намеса и продължително възстановяване. Опитът показва трайни резултати в подмладяването на кожата чрез регенерацията и стимулацията за образуване на нов колаген.

Крака, корем, ръце, цяло тяло:

Продължителност:15 мин.20 мин.30 мин.40 мин50 мин.60 мин.
Цена:45 лв.46 лв.82 лв.105 лв.130 лв.190 лв.

Процедурата обикновено се използва след кавитация за постигане на максимален ефект. Тялото се обработва с накрайник, съчетаващ вакуум и радио вълна. По този начин едновременно се прави лимфодренажен масаж, който подпомага извличането на разтопените мастни клетки по време на кавитацията и се постига изглаждане на кожата. Отличен еквивалент на пасивните аеробни упражнения.

Крака, корем, ръце, гръб, цяло тяло:

Продължителност:30 мин.60 мин.
Цена:105 лв.190 лв.

Стимулира лимфната циркулация и увеличава абсорбцията на активни вещества.

Продължителност:10 мин.15 мин.20 мин.
Цена:14 лв.15 лв.20 лв.

Терапии за тяло

Терапията на Ericson Laboratoire дава възможност да се придаде елегантна форма на фигурата, стяга кожата, възстановява и предпазва от образуване на стрии и спомага за заличаване на видими капиляри. Slim & lift е тотална иновация, комплексна терапия, която въздейства върху процеса на образуване на мазнини още в самото му начало – възпрепятства диференциацията на преадипоцитите в зрели мастни клетки (адипоцити). За сметка на това ограничаване на синтеза на липиди се активира синтеза на колаген, което води до стягане и подобряване вида на кожата: намалява излишната мастна тъкан; дренира; възстановява.

Препоръчителна честота – два пъти седмично, между 8-10 процедури.

Продължителност:80 мин.
Цена:198 лв.

Спа ритуал за дренаж. Соли: реминерализират, дренират, пречистват, елиминират токсините, стимулират междуклетъчната обмяна.

Дълбоко пречиства кожата и организма от натрупаните токсини на принципа на осмозата, подобрява качеството на кожата, изглажда целулита. Използват се гераниеви соли, които се добиват на френския атлантически бряг и от векове са синоним на “бялото злато”. В състава им влизат жизнено важни макро- и микро- елементи, притежава лечебни свойства и оказва поразително действие не само на кожата, но и на целия организъм. Пречиства от токсините и натрупаните шлаки, възстановява минералния баланс, обновява кожата като отстранява повърхностните мъртви клетки, прави я копринено мека, възвръща сиянието и гладкостта ѝ.

Процедурата включва:

1.  Ексфолиация на цялото тяло със смес от гераниеви соли, обогатени с екстракт от кафяви водорасли и прах от чаено дърво и релаксиращ комплекс от есенциални масла;

 1. Прилагане на комплекси от есенциални масла и соли с дрениращ, олаждащ, енергизиращ и антицелулитен ефект;
 2. Загряване на тялото в термоодеало, което затопля в продължение на 30 минути и предизвиква интензивно изпотяване. Същевременно терапевтичните смеси се топят постепенно и попиват в кожата. Ефектът е забележим, дори и само след една процедура. Тялото е по-леко, целулитът е изгладен, а кожата е чисто нова: гладка и мека.
Продължителност:80 мин.
Цена:198 лв.

Новата иновативна процедура Enzymacid Body е уникална в областта на дермо-козметологията за тялото, тъй като съчетава 3 ексфолиращи технологии – механична, химическа и ензимна.
Терапията е с моментален видим ефект. Тройната ексфолиация: микродермабразио с кристали алуминиев оксид + железен глюконат; химичен пилинг с комбинация от 8 плодови киселини (70 % гликолова киселина); ензимен пилинг със стабилизиран папаинов ензим X-PRESSIN перфектно изглажда кожния релеф, тонизира и стяга. Подходяща е за всеки тип кожа и може да се комбинира с антицелулитни и стягащи програми, за да стимулира клетъчното обновление и усвояването на активните съставки.

Подходяща при:

 • Лош тен и суха кожа;
 • Чувство за опъване;
 • Атонична кожа;
 • Уморена кожа: загуба на еластичност;
 • Стрии и белези;
 • Пигментни петна;
 • Хиперкератинизация;
 • Мазна и проблемна кожа на гърба;
 • Целулит.

Ефектите:

 • Незабавно отстраняване на повърхностния рогов слой на епидермиса – свежа, хидратирана кожа;
 • Стимулира обновяването на клетките: подобрява тонуса и еластичността;
 • Мощна регенерация на увредена кожа: изглаждане на белези, подобряване на микрорелефа;
 • Дълбоко почистване, елиминиране на хиперкератоза;
 • Видимо изсветляване на пигментираните зони;
 • Подобряване на силуета: изглаждане на „портокаловата кожа“, подготовка на кожата за антицелулитни и лифтинг процедури за тяло.

Препоръчват се 4 процедури веднъж седмично.

Продължителност:40 мин.
Цена:95 лв.

PEDICARE е цялостна терапия за възстановяване на кожата на стъпалата, която се основава на последни изследвания в областта на биологията и биохимията. Терапията се основава на естествените механизми за ексфолиране на кожата. Протеази и кератолитични агенти стимулират естественото излющване на мъртвата и груба кожа на стъпалата. Антибактериален и противогъбичен агент поддържа здравословна микрофлора. Препоръчват се 4 процедури веднъж седмично.

Продължителност:40 мин.
Цена:90 лв.

Пилинг

Дълбокото излющване на кожата заличава белези, разширени пори и петна. Видимо подобрение се забелязва още след първа процедура. За разгръщане на пълния ефект са необходими между 8 и 10 процедури.

Продължителност:20 мин.
Цена:50 лв.