На тази страница се съдържат общите условия, съгласно които Интерпартнер ЕООД предоставя услуги на потребителите си.

Общи правила и условия на сайта

Моля, преди да използвате този уеб сайт се запознайте с общите правила и условия. Ако използвате www.rudraaksha.net, се смята, че приемате и сте съгласни с тези условия. Приемайки „Общите условия“, се съгласявате да получавате на имейл електронен бюлетина на Holistic Gallery Rudraaksha (информация за промоции, нови продукти, полезна информация).

Ако Вие не сте съгласни и/или не приемате условията, моля не използвайте този уеб сайт. Тези общи правила и условия обвързват всеки потребител. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на този сайт (с изключение на линка към настоящите „Общи правила и условия“), потребителят се съгласява и изцяло приема тези общи правила и условия.

Настоящите „Общи условия“ уреждат взаимоотношенията между Интерпартнер ЕООД, ЕИК BG 203383901 с адрес на управление в Република България, София 1000, ул. Шипка 15, електронна поща: info@rudraaksha.net и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн rudraaksha.net, хостван от трети лица в лицето на Suprhosting.bg.

Правила за използване на сайта

Интерпартнер ЕООД, като собственик на този сайт, Ви дава право да разглеждате всички материали, които са публикувани в този сайт, но само за лична употреба с нетърговска цел и при условие на спазване на всички авторски права. Не се разрешава материалите на този сайт да се променят, да бъдат копирани или публично разпространявани.

Всички използвани имена, знаци и символи за продуктите, публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

При желание да използвате материали от този сайт, моля свържете се с нас чрез посочените в отдел «Контакти» адрес или телефон.

Неприкосновеност на информацията, съдържаща лични данни

Интерпартнер ЕООД не иска да получава конфиденциална или защитена информация от Вас чрез този сайт. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до сайта www.rudraaksha.net с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт, е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. В този случай, когато в някои от разделите на сайта може да се наложи да посочите Ваши лични данни – имена, адрес, телефон, email или други, дружеството Ви гарантира, че тази информация се използва единствено и само за целите за които се събира – например за да бъде ползван Вашия опит като клиент, или за да Ви бъде предложена търсена от Вас стока или услуга, да установи по-добре вашите нужди и интереси. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да поддържаме контакт с Вас, да Ви информираме за наши продукти, услуги и оферти.

Задължаваме се да не ползваме предоставените от Вас лични данни с комерсиална цел и няма да предоставим каквато и да е част от събраната информация на организации с такава цел.

Информация от потребителите.

 • Регистрираните потребители могат да публикуват мнения относно предлаганите услуги на този сайт. При възникването на проблеми, се свържете с нас чрез посочените в раздел „Контакти” адрес или телефон.
 • Потребителят има право да използва този Сайт и информацията и материалите, съдържащи се и показвани в него, само за законни цели и по начин, който не накърнява правата или ограничава използването и достъпа до този Сайт на трета страна.
 • Интерпартнер ЕООД си запазва правото да актуализира (добавя, променя, премества и изтрива) съдържанието или части от него (вкл. цени, публикации, технически данни, продуктова гама или друга информация, описана на или имаща отношение към настоящия Сайт), да коригира възможни грешки, неточности и пропуски, по всяко време, без предизвестие.

Общи бележки

 • Потребители могат да се запознаят с основните характеристики на услугите в страницата за представяне на всеки масаж и терапия;
 • Цената на стоките е в български лева с включено ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.

Ограничаване на отговорността

 • Цялото съдържание на този Сайт се предоставя „такова, каквото е“. Доставчикът е предприел всички разумни мерки, за да гарантира достоверността, истинността и пълнотата на информацията в сайта, както и отсъствието на подвеждаща информация. Въпреки това Интерпартнер ЕООД не гарантира точността и пълнотата на съдържанието в Сайта.
 • Използването на Сайта, както и действията, които потребителят предприема вследствие на това, е изцяло отговорност на потребителя.
 • При никакви обстоятелства Интерпартнер ЕООД, неговите служители, управители, доставчици, агенти или други трети лица, споменати на този сайт или участващи в създаването му, няма да носят отговорност за каквито и да е било щети (в това число, но не само преки, косвени, наказателни, специални, случайни, предизвикани, последващи вреди, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или прекъсване на дейността или други), причинени по какъвто и да е друг начин, свързани с или произтекли от използването, невъзможността да бъде използван или липсата на достъп до Сайта или на материал, разположен в него, както и оперирането с него, (включително технически проблеми независимо от положените от доставчика усилия) или на други сайтове, към които Сайтът препраща, както и на други материали, информация, продукти или услуги, които се съдържат в някои от тези сайтове, независимо от вида на основанието и без значение от липсата на предупреждение за възможността за възникване на такива вреди и дори и когато  доставчикът е бил уведомен относно вероятността за настъпване на подобни щети.

Поверителност

 • Доставчикът Интерпартнер ЕООД гарантира неприкосновеността на всички лични данни, включително, не само името на потребителя и/или email адрес. Те ще бъдат използвани единствено за целите, за които те са били събрани или получени и няма да бъдат предоставяни на трети страни. Всяка друга информация, включително електронна кореспонденция или друг вид съобщения, изпратени до нас, ще се считат за неповерителни и няма да представляват предмет на настоящата политика за поверителност и Доставчикът не следва да носи отговорност за съхранението и обработването на тази информация.
 • Лична или идентифицираща информация няма да бъде използвана по други начини без изрично писмено съгласие от страна на потребителя, освен в случаите, предвидени от закона, или съдебно решение. Доставчикът няма да ползва личната идентификационна информация, за да изпраща нежелани съобщения (спам).
 • Доставчикът не следва да бъде отговорен за личната идентифицираща информация, която потребителят разкрива пред други сайтове чрез ползване на линковете към тях, намиращи се на Сайта. Задължение на потребителя е да прегледа и да се запознае с политиките за защита на личната информация на тези сайтове.
 • Информацията, която потребителят предоставя по време на посещението си на този Сайт, се използва за отговаряне на отправените запитвания и въпроси, за подобряване на съдържанието на Сайта, за връзка с потребителите, за информиране относно нови услуги, за изпращане на информация, за маркетингови и други информационни цели, за получаване на поръчки от потребителите, за изпращане на поръчаните стоки и услуги до потребителите и др. По време на посещението на Сайта, Доставчикът получава информация като брой на посетителите, IP адрес на потребителя, дата и час на посещението, източник на заявката и други, която може да ползва за целите на собствена статистика и системно администриране.
 • Доставчикът Интерпартнер ЕООД си запазва правото да променя настоящата политика за поверителност като част от условията за ползване на Сайта по всяко време, с или без предварително уведомяване. Последващата употреба на съдържанието на Сайта след така направените промени ще означава, че потребителят разбира и приема тези промени. Задължение на потребителя е да се запознава със Съдържанието и настъпилите промени в него.
 • Интерпартнер ЕООД не събира лична информация за Вас и сме длъжни да Ви уведомим, че използвайки сайта www.rudraaksha.net през трети лица в лицето на платформи като Фейсбук или Гугъл, Вашите лични данни ще бъдат събирани от тези платформи, за което Интерпартнер ЕООД не носи отговорност.

За всички неуредени с настоящите Условия за ползване въпроси се прилага действащото българско законодателство.

Отварянето на страници на сайта и/или следването на линкове в него представлява декларация от страна на потребителя, че е запознат, приема и се задължава да спазва настоящите Условия за ползване.

Общи правила към клиентите на Holistic Gallery Rudraaksha:

Работно време:

Понеделник – Петък

9:00 – 21:00 ч.

Събота

09:00 – 20:00 ч.

Неделя

10:00 – 20:00 ч.

*Без почивен ден

Резервиране на час:

Предварителната резервация Ви гарантира, че ще ангажирате процедурата си в най-удобно за Вас време. За тази цел е добре да направете резервацията си предварително на рецепцията в Holistic Gallery Rudraaksha на следните телефони:

02/ 84 67 500 / +359 878 631 225

Или на имейл: reception@rudraaksha.net; info@rudraaksha.net/;

Спазване и точност на резервациите:

 • Ние ценим точността, а за да бъде престоят Ви при нас приятен и пълноценен, заповядайте 10 минути по-рано в Holistic Gallery Rudraaksha.
 • Анулирането на направената резервация става минимум 24 часа преди записания час.
 • В случай на закъснение, времетраенето на процедурата намалява.
 • Вашата процедура трябва да приключи навреме, за да не бъде ощетен следващият гост.
 • Неявяването за часа за вашата процедура, както и неотменена резервация по телефон или имейл, ще се счита за сметка на клиента, поради взаимното ценене на времето.
 • Ако имате предпочитания към мъж или жена терапевт е добре да го уточните предварително.
 • Комуникацията с терапевта е важна. Без притеснение може да обсъдите с него/ нея всички аспекти на Вашата програма.

Към нови клиенти!

 • Поради спецификата на различните терапиите и процедури в Holistic Gallery Rudraaksha, за да бъдем ефективни и полезни спрямо Вашите индивидуалните нужди и очаквания, предвиждаме време в рамките на 30 минути (преди началото на процедурата), за кратка консултация с терапевта Ви, време необходимо да попълните анкетна карта ( въпросник). За целта, за новите си клиенти резервираме 30 минути допълнително време, което не се заплаща.

Будоари:

 • Всеки клиент ползва индивидуално помещение – будоар, в който е нужно да оставите личните си вещи и да използвайте предоставените халат и еднократни консумативи.
 • Целта на престоя Ви е да отпуснете максимално съзнанието си. По тази причина, не Ви препоръчваме да мислите за безопасността на личните си вещи. Всеки клиентски будоар е снабден с персонален сейф. По време на процедурата, Вашето лично пространство се зачита.

Етикет:

 • В Holistic Gallery Rudraaksha не познаваме високия тон, защото уважаваме личното пространство и доброто отношение с всеки.
 • Препоръчително е мобилните телефони да бъдат оставени на тих режим, за да не пречат на Вашата процедура, както и на релакса на останалите посетители. Говоренето по телефон по време на масаж не е приемливо!
 • Създаването на атмосфера на спокойствие, изисква разговор с тон, съобразен със средата. Не забравяйте да уважавате личното пространство на останалите.

Цени:

·        Цените на всички услуги са в лева, с включен ДДС. Плащането се извършва на рецепцията на Holistic Gallery Rudraaksha на Пос терминал или в брой, както и по БП.

Допълнително възнаграждение:

·        Сума за допълнително възнаграждение е по желание на клиента и не е включена в цените на услугите ни, и като изцяло зависи от Вашето удовлетворение от професионализма на терапевтите ни. Сумата може да бъде дадена лично на терапевта, или оставена на рецепцията на Holistic Gallery Rudraaksha.

Ваучери:

Условия за ползване на ваучер:

 • Ваучерът е валиден 90 дни след датата на закупуването му. След изтичане на този срок, ваучерът е невалиден.
 • Запазването може да стане, както по имейл, така и по телефона.
 • Закупените ваучер са поименни и не могат да се преотстъпват без изричното съгласие на Holistic Gallery Rudraaksha.
 • При направена резервация за услуга с ваучер и неявяването на клиента ползващ ваучера, ваучерът е невалиден и не може да се ползва повече.
 • Час за процедура с ваучер, може да бъде отменян или презаписван до 2 пъти, след това вaучерът става невалиден.