ОНЛАЙН ПРАКТИКИ ПО ТАЙ ЧИ И ЦИ ГУН ПРЕЗ ПЛАТФОРМАТА ZOOM

и Няма коментари

Уважаеми приятели,

За да сме адаптивни и гъвкави към днешната ситуация, решихме да Ви предложим възможност за онлайн посещение на нашите практики по Тай Чи и Ци Гун чрез виртуалната платформа ZOOM.
С упражненията, които сме селектирали за тези занимяния, деликатно ще повлияваме жизнените процеси, ще постигаме саморегулиране на всички органи и системи в тялото, с акцент там, където има състояние на дисбаланс или дефицит.

Каним Ви на практики по Тай Чи и Ци Гун с водещ Димитър Попов, които ще се провеждат през виртуалната платформа ZOOM: всяка сряда от 09:00 ч., с продължителност – 55 минути. Линкът към практиката ще бъде активен до неделя същата седмица!

! Участието си може да заявите на нашия мейл info@rudraaksha.net
Цената за една практика е 8,00 лв., която може да заплатите на място
в Holistic Gallery Rudraaksha или чрез банков превод: BG96FINV91501016490983

Следвайки философията за постигане на едно завършено цяло, изразено във всички аспекти на нашето здраве, следваме философия на интегралност от различни методи и похвати: Чи ней Цанг, Миофасциално освобождаване, авторски испециални масажи, аюрведични процедури, терапии Биомагнетизъм, техниката Емметт и др.

Чрез практиките по Тай Чи и Ци Гун, надграждаме постигнатото.

Вдъхновени от резултатите, още миналата година стартирахме проект по провеждане на практики по Тай Чи и Ци Гун, които работят в подкрепа на това: да се научим да въздействаме вътрешно върху себе си, за да се задържим в център, да контролираме емоциите си, да развиваме и усъвършенстваме личните си способности, да освобождаваме мислите си, да сме балансирани и концентрирани в настоящия момент.

С практиките по Тай Чи и Ци Гун  усещате как:

✔ Стойката се подобрява;

✔ Гръбнакът се закалява;

✔ Ставите са по-гъвкави;

✔ Движенията са по-меки и свободни;

✔ Походката е лека и уверена;

✔ Напрежението и застойните явления са отстранени;

✔ Всички системи и органи в тялото са в равновесие;

✔ Умът е ясен и спокоен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.