РЕЛАКС

МАСАЖИ, ТЕРАПИИ И ПРОЦЕДУРИ

Стресът от ежедневието неизбежно рефлектира върху тялото ни. Когато се претоварим физически и психически мускулното ни напрежение се увеличава, дишането се учестява, пулсът се ускорява, ефективността намалява, а организмът ни започва да произвежда повече киселини. Всички тези негативи могат да се превентират или отстранят с подходящи методи за релаксация. Крайната цел е балансиране и поддържане на общото състояние, подобряване на концентрацията и възстановяване на тонуса.

Процедура, съобразена с Вашата индивидуалност. Извежда от тъканите токсините и отпадъчните продукти. Използват се билкови есенции и съставки, специално подбрани за всеки пациент.

Препоръчва се при: безсъние, тревожност, стрес, умора, болки в ставите и мускулите, артритни болки, психологични или гинекологични проблеми.

Ползи: премахва умората, релаксира тялото и сетивата, подобрява зрението, сънят и мускулният тонус.

Продължителност:50 мин.80 мин.
Цена:126 лв.189 лв.

„Рудраакша релаксиращ масаж“ е по-мек варианат на „Рудраакша дълбокотъканен масаж“ и освобождавайки в дълбочина напрежението в тъканите, се постига по-дълготраен и релаксиращ ефект. Едновременно с това тялото се тонизира и презарежда.

Сила, координация, гъвкавост и повишено чувство за благополучие са някои от ползите от този вид масаж. Той е ефективно средство за справяне с болките в гърба и някои различни други блокажи в тялото.

Продължителност:50 мин.80 мин.
Цена:90 лв.144 лв.

Flow oil massage е фина, но с дълбоко въздействие техника, целяща отпускане и релаксиране на цялото тяло, като същевременно повишава жизнения тонус и фините вибрации на енергийното ниво.

Във Flow oil massage няма нищо излишно, всичко е поднесено с много финес, а обмена на енергия между клиента и терапевта трепти на една и съща честота.

По време на масажа, усещате цялото тяло затоплено. Вибрациите от движенията на терапевта се отразяват на всички нива – мускули, стави, сухожилия и кости. Чувството, че тялото е приятно отпуснато и леко, идва най-вече от специфичните техники и ударно – вибрационните похвати, които терапевтът прилага.

Масажът Ви носи моментално облекчение, усещане за цялост, баланс сякаш сте в собствено пространство от хармония и непрекъснатост, свързаност със себе си и експресна доза удоволствие.

Масажът е поток и потокът е масаж. При това енергиен.

Ефектната компилация на умело съчетани техники, въздействащи на енергийни меридиани, рефлекторни зони и биоактивни точки „разтапят“ блокажите и уплътненията причиняващи дисбаланс в организма.

По този начин потокът на енергия може свободно да протече по меридианите в тялото. Масажът излъчва финия аромат на сусамовото олио и оставя у Вас усещане за лекота – сякаш се реете в една сусамена феерия, която е съчетана с колосалното разнообразие от похвати и Ви носи различни по интензитет усещания. Сусамовото олио, използвано в масажа, се придвижва безшумно и в синхрон с кожата ви.

Ползи:

 • Изхвърлят се излишните течности;
 • Подобрява цялостно енергийното състояние на физическото, емоционално психическо, ефирно и етерно тяло;
 • Намалява стреса;
 • Освобождава болките и блокажите в тялото;
 • Цялостно повишава енергийното ниво.

При какви състояния е подходящ:

 • При лимфен застой;
 • При заседнал начин на живот;
 • При нервно напрежение и стрес;
 • При болки в ставите, мускулите и сухожилията на цялото тяло;
 • При отпадналост;
 • При понижен жизнен тонус;
 • При недостиг на енергия;
 • При раздразнителност и нервност.
Продължителност:50 мин.
Цена:126 лв.