Регенерираща терапия. Специална черна маска с пресен хайвер, морски седименти с високо съдържание на минерали и микроелементи стяга лицето и стимулира проникването на хранителните вещества в кожата с цел стимулиране на клетъчния метаболизъм и забавяне на стареенето. Включените био-технологичните съставки, витамин Е и комплекс от масла подхранват, овлажняват и възстановяват. Препоръчват се 6 процедури един път седмично.

 

 • продължителност: 60 мин.
 • цена:                            165 лв.

 

Оригинална и единствена по рода си мощна козметична терапия за оформяне контурите на лицето. Морфо-запълващата маска и серум с хиалуронова киселина изпълват и изглаждат бръчките. Комбинацията от отслабваща маска и серум директно атакува мастните натрупвания по бузите и шията и ремоделира лицевия контур. Активната съставка Coraline редуцира образуването на мастни клетки и спомага за синтеза на нов колаген. Чрез стимулиране на фибробластите се постига отличен видим стягащ и осезателен тонизиращ ефект в зоната на шията и долната част на лицето. Препоръчват се 8 процедури един път седмично.

 

 • продължителност: 80 мин.
 • цена:                            155 лв.

 

Удивителна възстановяваща терапия. Ефективна за всички проблеми на околоочния контур: тъмни кръгове, подпухване, бръчки. Изглажда фините линии и омекотява кожата. Деликатно отстранява мастните натрупвания и задържаните течности, благодарение на силни активни съставки с липолитично и дрениращо действие. Приложените масажни техники по време на терапията идеално допълват ефекта от активните съставки. Препоръчват се 4 процедури един път седмично.

 

 • продължителност: 25 мин.
 • цена:                            40 лв.

Уникална регенерираща терапия. Защитава ДНК в ядрото на клетките и стимулира производството на колаген. Съживява повяхнала и уморена кожа, предпазва от стрес и замърсяване. Базирана е на мощните регенериращи и биозащитни свойства на криопротеини от Антарктическа бактерия, на високотехнологична полимеризирана молекула Hydra DNA с хидратиращи, защитни и възстановяващи свойства и на DNAge – екстракт от сена, който защитава ДНК и забавя процесите на стареене. Препоръчват се 4-6 процедури един път седмично.

 

 • продължителност: 80 мин.
 • цена:                            160 лв.

Активира различни механизми на кожата: клетъчно регенериране, реконструкция на тъканите, засилване на естествените защитни сили и намаляване на реактивността. Микроубожданията стимулират синтеза на колаген и еластин, и активират образуването на нови колагенови структури в продължение на часове след прилагане на процедурата без да нарушават баланса във водно-липидния слой. Кожата се насища с витамини А, С и Е. Препоръчват се 4-6 процедури един път седмично.

 

 • продължителност: 80 мин.
 • цена:                            145 лв.

Фитохормоните са растителни екстракти, но по структура и функции наподобяват човешките хормони и регулират дисбаланса на ниво кожа. Терапията с тях запазва младостта и жизнеността на кожата. Хидратира, успокоява, възстановява. Препоръчват се 6 процедури веднъж седмично.

 

 • продължителност: 80 мин.
 • цена:                            145 лв.

Терапията е насочена към мазна и акнеична кожа, но може да се прилага и върху нормална при нужда от по-дълбоко почистване. Действа анти-хормонално и анти-бактериално. Почиства запушени пори и комедони, регулира мастната секреция, има противовъзпалителен ефект.

 

 • продължителност: 60 мин.
 • цена:                            95 лв.

При стареенето гените, които участват в синтеза на структурните елементи на дермата (еластин, колаген и хиалуронова киселина) изпадат в летаргия. Кожата губи стегнатия си вид, мимическите бръчки се задълбочават. Терапията използва енергийния потенциал на мощни иновативни съставки, за да се реактивира 14-те гена, обуславящи качеството на структурата на екстрацелуларната матрица. По този начин постига видим подмладяващ ефект. Препоръчват се 6 процедури един път седмично.

 

 • продължителност: 80 мин.
 • цена:                            160 лв.

С тази комплексна, ревитализираща терапия, ще избегнете или отложите във времето оперативното повдигане и уголемяване на бюста. Локалното уплътняване на адипозната тъкан се постига с комбинация на три механизма: мултиплициране на мастните клетки, стимулиране производството на липиди и увеличаване на съхранението им. Целево се въздейства за увеличаване обема и за намаляване и заличаване на стриите. Укрепва се и се намалява видимостта на повърхностните капиляри, повишава се тонуса и еластичността на кожата. Препоръчват се 4 процедури веднъж седмично.

 

 • продължителност: 60 мин.
 • цена:                            95 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.