ИЗТОЧНИ

МАСАЖИ, ТЕРАПИИ И ПРОЦЕДУРИ

Умелото съчетаване на различни източни методики връща баланса и хармонията на организма. Напрежението в тялото се освобождава, човек се чувства окрилен. Азиатските масажи и терапии подсилват имунната, сърдечно-съдовата, нервната и дихателната система. Стимулират обмяната на вещества. Поддържат физическата кондиция, мобилността на ставите, кръвообръщението и енергопотокa.

Масажът детоксикира, освобождава енергийните блокажи на вътрешните органи и неутрализира стреса. Самите блокажи се проявяват във вид на възли и втвърдявания в областта на корема и гръдната клетка. Основна причина за тях са негативни емоции като гняв, страх, безпокойство, депресивни мисли и др. Възможно е да са провокирани също от стрес, произшествия, операции, лекарства, лошо хранене и неправилна стойка. Чи Ней Цанг изчиства токсините, премахва отрицателните чувства и се справя с излишната топлина в тялото, за да възвърне нормалната функция на органите.

Продължителност:50 мин.
Цена:90 лв.

Според тайландците в човешкото тяло съществуват 10 основни канала, по които тече жизнената енергия. Потокът се определя от взаимоотношенията и синхрона между 4-те елемента – земя, вода, вятър и огън. При въздействие върху енергийните канали се провокират биологично активните центрове и се събужда „вътрешният доктор“. След като се освободи зоната на блокаж (излишък или недостиг на енергия) настъпва усещане за лекота и топлина, желание за сън. Постига се т.нар. алфа ниво – жизненият тонус се презарежда, а натрупаното напрежение изчезва. Мислите са свободни и оптимистични. Чувството е за е пълнота, енергичност и спокойствие.Холистичен масаж. Въздейства на физическо и ментално ниво. Изграден е на принципа на лостовата система и на „мързеливата” йога. Увеличава мобилността на ставите, повишава гъвкавостта на мускулите, заздравява сухожилията, подобрява кръвотока. Снема стреса и балансира нервната система.

Продължителност:80 мин.
Цена:148 лв.