ОТСЛАБВАНЕ, СТЯГАНЕ, АНТИЦЕЛУЛИТ
МАСАЖИ, ТЕРАПИИ И ПРОЦЕДУРИ

Излишни килограми, лимфен застой, целулит – това са резултатите от съвременния, заседнал начин на живот. Страничните ефекти на обездвижването обаче могат да бъдат премахнати, при това бързо и ефективно. Докато вие релаксирате, чрез специални масажи и терапии се стимулира функционирането на тъканите, подпомага се изхвърлянето на токсините, отстраняват се излишните течности и се намалява «портокаловия» вид на епидермиса. Силно се въздейства върxу лимфата и се регулират правилния лимфопоток. Кожата се стяга, изравнява и подмладява.

Терапията на Ericson Laboratoire дава възможност да се придаде елегантна форма на фигурата, стяга кожата, възстановява и предпазва от образуване на стрии и спомага за заличаване на видими капиляри. Терапията е тотална иновация, комплексна терапия, която въздейства върху процеса на образуване на мазнини още в самото му начало. За сметка на това ограничаване на синтеза на липиди се активира синтеза на колаген, което води до стягане и подобряване вида на кожата: намалява излишната мастна тъкан; дренира; възстановява.

Препоръчителна честота – два пъти седмично, между 8-10 процедури.

Продължителност:80 мин.
Цена:198 лв.

Масаж със специфична паста, приготвена от аюрведични билкови пудри и масла. Почиства кожата, засилва кръвообращението, насърчава загубата на тегло и предотвратява появата на стрии. Премахва шлаката, която може да предизвиква или е предизвикала целулит.

Препоръчва се при:суха кожа, лимфен застой, наднормено тегло, целулит, депресивни състояния.

Ползи:

  • Подобрява състоянието на кожата;
  • Намалява целулита;
  • Засилва метаболизма;
  • Стимулира кръвообращението и храносмилането;
  • Особено ефективен за редуциране на теглото.
Продължителност:50 мин.80 мин.
Цена:126 лв.189 лв.

Спа ритуал за дренаж. Соли: реминерализират, дренират, пречистват, елиминират токсините, стимулират междуклетъчната обмяна.

Дълбоко пречиства кожата и организма от натрупаните токсини на принципа на осмозата, подобрява качеството на кожата, изглажда целулита. Използват се гераниеви соли, които се добиват на френския атлантически бряг и от векове са синоним на “бялото злато”. В състава им влизат жизнено важни макро- и микро- елементи, притежава лечебни свойства и оказва поразително действие не само на кожата, но и на целия организъм. Пречиства от токсините и натрупаните шлаки, възстановява минералния баланс, обновява кожата като отстранява повърхностните мъртви клетки, прави я копринено мека, възвръща сиянието и гладкостта ѝ.

Процедурата включва:

1.  Ексфолиация на цялото тяло със смес от гераниеви соли, обогатени с екстракт от кафяви водорасли и прах от чаено дърво и релаксиращ комплекс от есенциални масла;

  1. Прилагане на комплекси от есенциални масла и соли с дрениращ, олаждащ, енергизиращ и антицелулитен ефект;
  2. Загряване на тялото в термоодеало, което затопля в продължение на 30 минути и предизвиква интензивно изпотяване. Същевременно терапевтичните смеси се топят постепенно и попиват в кожата. Ефектът е забележим, дори и само след една процедура. Тялото е по-леко, целулитът е изгладен, а кожата е чисто нова: гладка и мека.
Продължителност:80 мин.
Цена:198 лв.

Апаратни процедури за тяло

Милиони хора по света избират този неинвазивен метод за отслабване и коригиране формите на тялото. Апаратът за кавитация разрушава мастните натрупвания в организма чрез използването на нискочестотни ултразвукови вълни (40 KHZ). Според съвременните изследвания процедурите са надеждни и напълно безвредни. Самото лечението е одобрено от Американската агенция за контрол на храните и лекарствата.

Продължителност:20 мин.30 мин.40 мин.50 мин.
Цена:46 лв.82 лв.105 лв.130 лв.

Подходяща за мъже и жени с всички типове кожа и кожен тен, които искат да постигнат видими резултати без болезнена хирургична намеса и продължително възстановяване. Опитът показва трайни резултати в подмладяването на кожата чрез регенерацията и стимулацията за образуване на нов колаген.

Продължителност:15 мин.20 мин.30 мин.40 мин.50 мин.60 мин.
Цена:45 лв.46 лв.82 лв.105 лв.112 лв.130 лв.

Процедурата обикновено се използва след кавитация за постигане на максимален ефект. Тялото се обработва с накрайник, съчетаващ вакуум и радио вълна. По този начин едновременно се прави лимфодренажен масаж, който подпомага извличането на разтопените мастни клетки по време на кавитацията и се постига изглаждане на кожата. Отличен еквивалент на пасивните аеробни упражнения.

Продължителност:20 мин.30 мин.40 мин.50 мин.
Цена:55 лв.82 лв.92 лв.115 лв.

Стимулира лимфната циркулация и увеличава абсорбцията на активни вещества.

Продължителност:10 мин.15 мин.20 мин.
Цена:14 лв.15 лв.20 лв.