ПРОГРАМА РЕСТАРТ – ДЕТОКС И БАЛАНС

и Няма коментари
Искате ли да сте центрирани, заземени и в баланс?
Съзерцателни, изпълнени с енергия и жизненост?

Рестарт – Детокс и Баланс 

Да се насладим на холистични практики и процедури сред прекрасната природа на Спа комплекс „Белите скали“ , който се намира на 20 километра от град Гоце Делчев. Да се потопим и заредим с позитивизъм и енергия.

В рамките на 5 дни очаквайте:

 • Здравословно хранене със специално изготвено  вегетарианско меню;
 • Упражнения, дишане и увеличаване на умствената яснота и виталност с практики по Тай Чи и Чигонг и Медитация;
 • Детоксикация и баланс с холистични процедури и терапии;
 • Повишаване на тонуса, позитивизма,  усещанията и вътрешна работа със себе си.
Подготвили сме за Вас:
 
  • Ежедневни практики по Тай Чи,Чигонг и Медитация;
  • Ежедневни процедури за енергизиране, детокс и баланс;
  • Прясно приготвено вегетарианско меню с включени сезонни продукти;
  • Добро настроение и разходки сред прекрасна природа.
Процедури:

* Процедурите, които сме подбрали за програмата “Рестарт” ще бъдат  съобразени спрямо индивидуалното състояние на всеки. 

* В процеса на програмата ще се правят проследяващи прегледи на цялото състояние базирани на принципите на Биомагнетизъм и Китайска традиционна Медицина. Следователно процедурите могат да се изменят или заменят от първоначално обявените с оглед на това да получим възможно най-продуктивни резултати 

* В програмата са заложени следните процедури :

 

Практики:

* Тай Чи, Чигонг и Медитация:

Упражненията, които са предвидени в програмата “Рестарт” имат за цел да ни помогнат да се отърсим от ежедневните, а и по-стари натрупвания на стрес, напрежение и “деформирани” навици от различен характер. Това от своя страна ще ни помогне да не допускаме и за напред да не губим енергия, сила и концентрация и да се чувстваме комфортно в себе си и в това с което се занимаваме в ежедневието. 

Всичко взето заедно, влияе на нашата същност, характер и поведение – дали имаме мотивация и желание да променим даденостите в наша полза, зависи само от нас!

* Групата за програмата ще бъде компактна, поради това – местата са ограничени!

* Предварително внесена сума за капаро, гарантира запазването на място в програмата!

* С отстъпки при ранно записване

 

Цени за настаняване, изхранване, процедури и практики:

 

Спа комплекс „Белите скали“ е нашият  домакин – намира на 20 километра от град Гоце Делчев и 26 километра от курортен комплекс Огняново, разположен е в резерват „Славянка“ , който е част от защитените територии по „Натура 2000“. Спа комплекс „Белите скали“ е малък Бутиков хотел, разположен в красива местност, близо до водоем, на спокойно и тихо място.

 
Храната е основен фактор и енергия за правилното функциониране на нашия организъм.
Тя ще бъде лека, в добре подбрана и балансирана комбинация от вкусове, приготвени в специално вегетарианско меню.
 
 
В рамките на 5 дни ще се научим:
 •  Да насърчаваме тялото си да достига по-високи нива, да се чувства по-комфортно, жизнено и енергично.
 • Да се научим да въздействаме вътрешно върху себе си.
 • Да активираме вътрешните функции на организма си да се самовъзстановява, със силата на индивидуално подбрани техники.
 • Да контролираме емоциите си.
 • Да освобождаваме мислите си, да сме балансирани и концентрирани в настоящия момент.
 • Да детоксикираме организма с ефикасни техники, за да функционира той правилно на клетъчно и органно ниво.
 • Да се подредим физически, емоционално и психологически.

Единично настаняване

Включва настаняване, изхранване, практики и процедури на човек при единично настаняване за 5 дни.

 • Настаняване за пет дни
 • Изхранване за пет дни
 • Практики по Тай Чи, Чигонг и Ба Гуа
 • Процедури

Включени процедури и практики на човек за периода на програмата:

 • Остеопатия
 • Чи Ней Цанг
 • Биомагнетизъм
 • Акупунктура
 • Тай Чи, Чигонг и Ба Гуа

* Процедурите включени в програмата, ще бъдат селектирани индивидуално, според нуждите и моментното състояние на клиента.

Цена при единично настаняване на човек:

! Цена при единично настаняване на човек при ранно записване /до 5-ти май/:

Двойно настаняване

Включва настаняване, изхранване, практики и процедури на човек при двойно настаняване за 5 дни.

 • Настаняване за пет дни
 • Изхранване за пет дни
 • Практики по Тай Чи, Чигонг и Ба Гуа
 • Процедури

Включени процедури и практики на човек за периода на програмата:

 • Остеопатия
 • Чи Ней Цанг
 • Биомагнетизъм
 • Акупунктура
 • Тай Чи, Чигонг и Ба Гуа

* Процедурите включени в програмата, ще бъдат селектирани индивидуално, според нуждите и моментното състояние на клиента.

Цена при двойно настаняване на човек:

! Цена при двойно настаняване на човек при ранно записване /до 5-ти май/:

Цена при двойно настаняване на човек в Делукс:

! Цена при двойно настаняване на човек в Делукс при ранно записване /до 5-ти май/:

*Запазваме правото да променим /заменим/ и адаптираме процедурите при необходимост на място. При желание и възможност, можем да предложим допълнителни процедури.

*Храната е специално изготвено вегетарианско меню, съобразено с програмата.

Имате възможност да направите плащането в брой или по банков път по следната сметка:
IBAN:  BG46FINV91501017271666

За повече информация:тел.

+359  2 846 75 00,
+359 878 631 225
e-mail: info@rudraaksha.net

ПРАКТИКИ И ПРОЦЕДУРИ

Техника за релаксиране и детоксикация на вътрешните ни органи, които се намират в гръдния кош и коремната област, като изчиства токсините, които пречат за правилното им функциониране. Премахва блокажите в пет конкретни основни системи в тялото: лимфна, нервна, съдова, сухожилия, мускулна система и акупунктурно-меридианна система. Когато блокажите биват освободени на всички тези нива, позволяваме на нашите енергия и жизнена сила да функционират по-добре, а работата на жлезите с вътрешна секреция да бъде контролирана и улеснена. Това е и метод за рециклиране и трансформиране на негативните емоции, като въздейства както на енергийния и физически център, така и на емоционалните свързаности на вътрешните ни органи.

Акупунктурата е метод, при който чрез повърхностно въздействие се постига ефект в дълбочина върху всички системи в тялото. Акупунктурата използва различни области на тялото за поставяне на игли – конкретните точки зависят от дисфункцията. Акупунктурата подобрява функциите на тялото и насърчава естествения оздравителен процес чрез стимулиране на специфични анатомични места акупунктурни /тригерни/ точки. Стерилните игли се поставят на различна дълбочина по определените от терапевта места по тялото и престояват около 20 мин. Може да се включат и допълнителни техники за стимулиране на иглите: инфрачервена лампа за локално нагряване, мокси, гуаша, масаж. Акупунктурата може да се използва както като самостоятелна терапия, така и като допълнение други процедури.

За защита на здравето, за баланс на всички системи в тялото и детоксикация на органите. Балансиране на вътрешната среда, постигане на равновесие във всички органи и системи, така че, патогените и микрооганизмите, които ни вредят и водят до различни нездравословни промени,  да бъдат ограничени и да не позволи тяхното развитие и разпространяване в организма.

Неинвазивен, физикален метод, чрез който се оказва въздействие върху различни части от тялото с помощта на магнитни полета.

С помощта на постоянни магнити със средна интензивност се коригира био-енергийният баланс в организма, в резултат на което се балансират биохимчните процеси в следствие на което възпалението намалява и се насърчава оздравителният ефект.

Остеопатия: Методът работи върху дълбоките причини за здравословните проблеми и е изключително ефективен, бърз и безопасен. За разлика от мануалните масажи, при които има механични въздействия върху тялото чрез различно подбрани похвати,Остеопатията е метод на минимално физическо въздействие върху нашия „вътрешен свят”, чрез фино и деликатно докосване но с много реален и бърз ефект. Чрез терапията, блокажите ще се премахнат и тялото ще се саморегулира.

Практики за ясен и притихнал ум – за чисто и спокойно сърце

Когато работим върху тялото си само „отвън“, ние му помагаме да постигне по-високи нива, да се чувства по-комфортно, жизнено, енергично и в хармония със себе си. Но за постигане на идеалния баланс, е добре да работим и „отвътре“, което означава, ние самите да си помагаме, защото когато имаме помощ само отвън, ние продължаваме с „уж още малко енергия“, за „уж още малко време“.

ТАЙ ЧИ и ЧИГОНГ сав подкрепа на това: да се научим да работим и вътрешно върху себе си, за да сме концентрирани, балансирани и да освободим мислите и емоциите си. Да се научим да направляваме ума във вярната посока и да освобождаваме определени задръжки, блокажи, включително емоционални и психологически. Когато ние сами работим върху себе си, увеличаваме и мултиплицираме ефектите, които сме получили от тази работа – а именно: освободили сме емоционалните и физически блокажи от вътрешните органи, освободили сме тялото и то се чувства по-комфортно в себе си.

В програмата са заложени ежедневни практики по:

 • Тай Чи и Чигонг
 • Вътрешна усмивка
 • Шестте лечебни звука
 • Форма на Тай Чи на Осемте посока

Наученото в рамките на програмата, можем да практикуваме всеки ден вкъщи индивидуално, и да увеличаваме ефекта, който сме получили, за да неутрализираме външните влияния върху нас.

„ТАЙ ЧИ и осемте посоки“: Тази форма се усвоява лесно и много скоро се усещат многобройни и здравословни ефекти за укрепване на костите, ставите и сухожилията, както и за превенция на различни неврологични проблеми, което я прави безценна практика.

„Шестте лечебни звука“ са лесен, но извънредно мощен метод за трансформиране негативната енергия в положителна. Те променят вътрешната енергия в тялото, балансирайки енергията на органите и успокоявайки цялото тяло. Всеки орган отговаря за определени функции в тялото и ако той не работи добре е възможно е да заболее. С практикуването на звуците, всички органи се поддържат в баланс, за да са здрави.

„Вътрешната усмивка“ е истинската усмивка за всички части на тялото, включително за всички органи, жлези и мускули, както и нервната система. Това ще предизвика произвеждането на голямо количество енергия, която може да въздейства както на физическо ниво, така и да се преобразува в енергия от още по-висока степен.

Практиките ни дават лекота, повече стабилност и заземеност.

За да сме центрирани, балансирани и в хармония. За да се зареждаме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.