AЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ

и Няма коментари

 

Цветелина Панева е Аюрведа-йога терапевт, завършила спортно училище бивша професионална гимнастичка по спортна гимнастика и със седемгодишен опит в областта на масажите и възстановителните процедури. Изучавала е още и тънкостите  на Аюрведичния ритуал  – Аюрведа-йога масажа в Рим /Италия/ през 2007 г., при преподавател, който е ученик на създателката на йогийския масаж Кусум Модак в Пуна.

„Характерна особеност при Аюрведа-йога масажа е работата с крака върху мускулите на гърба и крайниците и пренасянето на тежестта на върху местата с по-голямо уплътняване, което ми допада и е характерно за работата ми, базираща се на професионалните ми занимания по спортна гимнастика. Познавайки в тънкости механиката на тялото и използвайки подходящите разтягащи движения и позиции от йога, ще усетите тялото си гъвкаво, меко и елегантно. Смятам, че този масаж чудесно се интегрира с процедурите и терапиите в Holistic Gallery Rudraaksha, кореспондира с усещането за подреждане на тялото на физическо и ментално ниво“.

Още след първите процедури, ще откриете промяна в гъвкавостта на ставите си и позитивни промени във функцията на опорно-двигателния апарат. Техниките и движенията са прецизно подбрани за всяка част от тялото, което включва използването на краката и ръцете на терапевта, следвайки гама от движения. Включва още и асистирани от терапевта йога разтягания, водещи до подобряване на гъвкавостта и контролиране дълбочината на дишането. Ще усетите как тялото Ви се затопля, енергията започва да се движи, наслада от дъха и увеличаване на издръжливостта и силата.

Още ползи, специфични за този масаж са:

  • Увеличаване капацитета на гръдния кош и подобряване на дишането, което е особено ценно при всякакви хронични респираторни проблеми (астма, бронхит и т.н.).
  • Подобряване на цялостното състояние на гръбначния стълб, включително всички видове гръбначни изкривявания, ошипяване и деформации. Подобрява стойката и естественото положение на гръбначния стълб;
  • Мускулите възстановяват своята еластичност и разтегливост, което намалява риска от травми;
  • Възстановяване здравето на нервната система –паник-атаки, страхови неврози, тревожност и депресия, безсъние и всякакви други неврологични смущения;
  • Моментално усещане за ралакс, зареждане с нова енергия, премахване на болка в тялото;
  • Дрениращ и отточен ефект;
  • Контролира теглото на тялото и се грижи за неговите красиви форми.

Продължителност: 60 мин.  80 мин.

Цена:                         84 лв.     108 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.