Препоръчвам Техниката Емметт на всеки, защото е лесна за изпълнение, ненатрапчиво и леко. След нея усещането е за лекота и вътрешна пълнота едновременно.

Х.Т, жена

От 10 г. практикувам йога, но никога не достигнах умението да медитирам. Нито тялото, нито духа ми можеха да намерят покой за секунда. Живеех в постоянно напрежение и тревожност, ужас от неизвестното. Докато не открих техниката Емметт. Изчистването от контролиращото ме напрежение започна поетапно и можех ясно да отлича разликите в освободените зони на тялото и съответно ума си. С всеки следващ сеанс, състоянията на духа и тялото ми, за които само бях чела и абсолютно не вярвах, че аз бих могла да достигна, започваха сами да се случват. Умът ми се освобождаваше от каквато и да било мисъл, нямах усещане за тялото си, сякаш съм лека и невидима като прашинка. Но най-впечатляващи бяха резултатите след сеансите. Веднъж обратно в кожата си, бях нов човек, с неоткрити досега в мен сили, имах чувството че маратони мога да изтичам. Най-голямото чудо обаче се случваше в мислите ми. Това безпокойство и притискащо напрежение ги нямаше. Чувствах се необезпокоена от нищо, в абсолютен мир със себе си и света, и пълна с оптимизъм.
Чрез Емметт техниката започнах да се справям със стреса и тревожността сякаш са само някакви странични събития, които нямаха вече достъп да властват над мен.
С.Й, жена

С.Й, жена

„Моето “без съмнение най-добрият масаж, опитван някога” и задължително петзведната категоризация, прави Flow oil massage шедьовър в представата ми за масаж изобщо. До третата звезда имам смислово разбиране на системата на присъждане  – замисълът на масажа е интелигентна проекция и резултат от богатия опит на автора му, което е достатъчно силен критерии, който всеки клиент би могъл да оцени, независимо от предпочитанията си. Оттам нататък, изискванията ми за превъзходна степен, напълно се припокриват с очакванията ми.
Масажът има продължителна емисия часовe след като беше приключил. Още усещам енергията да тече по тялото ми. Аз и умът ми се едно цяло. Вдъхновена съм.

Адмирации за автора и терапевта!

М.Д

М.Д жена, 40 г.

Терапевтите на Галерия  за масаж Рудраакша са отлични и с много добър опит. Чувствам перфектно тялото си – леко, пречистено и свободно.

Н.Б., жена, 53 г.

Аз наистина се чувствам добре след края на препоръчаната пречистваща от д-р Радж програма „Виречена”. Имах главоболие след 3 и 4-я ден, но ми беше обяснено, че това е нормално. След  като програмата приключи се чувствам малко отпуснат, но същевременно загубих 5 килограма, което беше и целта.

И.К., мъж, 37 г.

На третия ден от пречистващата програма „Виречена” в  Галерия за масаж Рудраакша, се почувствах много лека, почувствах облекчение, отоците намаляха. Имах леко главоболие на ден 6-7-ми. На 8-я ден почувствах, че енергията ми е увеличена, желание да правя повече неща, жизненост, позитивни мисли, намаляване на теглото с 2 кг.

Е.Ш., жена 40 г.

След  проведената Детокс програма в Галерия за масаж Рудраакша се чувствам много по-добре от преди. Мисля, че изхвърлих излишната течност от организма си. По-леко ми е на стомаха и изобщо стомашно-чревния ми тракт го усещам много по-добре от преди. Определено резултатът е много добър.

Е.Д жена, 48 г.

По време на пречистващата  програма  “Виречена” в Галерия масаж Рудраакша, постигнах това, което желаех – загуба на тегло.  Не изпитвах глад, чувствах се добре и лека. Първите три дни се чувствах отпаднала, сънлива, трудно се събуждах сутрин, но след това тези състояния отшумяха и се почувствах много по-добре – изпълнена с енергия.

В.Б, жена, 54 г.

Здравейте,

 

Преди 2 месеца бях на аюрведична консултация при д-р Радж в Рудракша. Kонсултацията премина много подробно и със истинско задълбочаване в  моето състояние и начин на живот.  Доктор Радж  провери пулса ми, разпита ме подробно както за физическото, така и за умственото и емоционалното ми здраве. Предписа ми 2 сиропа, които приемам вече 2 месеца и от които се чувствам много по-добре. Направих и няколко аюрведични процедури, от които Абянга и Широдара особено ме успокоиха и балансираха.

 

Прекрасното на Аюрведа е, че разглежда човека холистично, като едно цяло от тяло, ум, емоции и д-р Радж прилага този принцип при прегледите си. Нещо повече при мен той успя да намери съвсем точно по-дълбоката причина за моя дисбаланс, който предизвиква честа аритмия. С внимателен и подробен разговор с мен и след детайлен преглед на физически белези, той  откри, че задържам доста течности. С приемането на билковите сиропи това започна да се променя, спрях да задържам течности, веднага се подобри работата на сърцето, изчезнаха торбичките под очите, подуванията на крайниците, умората и аритмията.

 

Бих препоръчала прегледа при д-р Радж като една възможност да се направи пълен анализ на състоянието на всеки човек в момента /то както знаем непрекъснато се променя/, да се видим отстрани във всичките ни аспекти и да получим една професионална аюрведична консултация как с помощта на храненето, билките, режима и начина на живот бихме могли да управляваме здравето и благосъстоянието си. А Рудракша е едно от малкото места в България, където можем да получим аюрведична грижа и процедури на ниво. Посещавала съм Индия многократно и съм била на аюрведични процедури, тези в Рудракша по нищо не им отстъпват, нещо повече винаги са съпроводени с усмивка и положителна енергия от всички там.

Н.А., жена

Детокс програмата Виречена в Галерия за масаж Рудрааша, бих препоръчала на всеки, който иска да започне „на чисто”. Персоналът е изключително добре подготвен и запознат с процедурите и се чувствам прекрасно в Галерия за масаж Рудраакша. Вниманието към всеки момент от програмата и самото проследяване и провеждане на процедурите е изключително, и съм сигурна, че това е една от причините за чудесните резултати. Благодаря на д-р Матам!

Ж.М, жена, 50 г.