Н.А., жена

Здравейте,

 

Преди 2 месеца бях на аюрведична консултация при д-р Радж в Рудракша. Kонсултацията премина много подробно и със истинско задълбочаване в  моето състояние и начин на живот.  Доктор Радж  провери пулса ми, разпита ме подробно както за физическото, така и за умственото и емоционалното ми здраве. Предписа ми 2 сиропа, които приемам вече 2 месеца и от които се чувствам много по-добре. Направих и няколко аюрведични процедури, от които Абянга и Широдара особено ме успокоиха и балансираха.

 

Прекрасното на Аюрведа е, че разглежда човека холистично, като едно цяло от тяло, ум, емоции и д-р Радж прилага този принцип при прегледите си. Нещо повече при мен той успя да намери съвсем точно по-дълбоката причина за моя дисбаланс, който предизвиква честа аритмия. С внимателен и подробен разговор с мен и след детайлен преглед на физически белези, той  откри, че задържам доста течности. С приемането на билковите сиропи това започна да се променя, спрях да задържам течности, веднага се подобри работата на сърцето, изчезнаха торбичките под очите, подуванията на крайниците, умората и аритмията.

 

Бих препоръчала прегледа при д-р Радж като една възможност да се направи пълен анализ на състоянието на всеки човек в момента /то както знаем непрекъснато се променя/, да се видим отстрани във всичките ни аспекти и да получим една професионална аюрведична консултация как с помощта на храненето, билките, режима и начина на живот бихме могли да управляваме здравето и благосъстоянието си. А Рудракша е едно от малкото места в България, където можем да получим аюрведична грижа и процедури на ниво. Посещавала съм Индия многократно и съм била на аюрведични процедури, тези в Рудракша по нищо не им отстъпват, нещо повече винаги са съпроводени с усмивка и положителна енергия от всички там.